Erzurumspor'da sakat futbolcuların durumu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un kulüp doktoru Selçuk Gül, futbolcular Arvydas Novikovas, Oltan Karakullukçu, Ömer Şişmanoğlu ve Kaan Kanak'ın sakatlıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

admin
admin
27 Ekim 2020 Salı 23:55
Erzurumspor'da sakat futbolcuların durumu

Gül, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ligin 6. haftasında Galatasaray ile yapılan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Novikovas'ın, yapılan kontroller sonrasında kasık bölgesinde tendon-kas zorlanması tespit edildiği, en kısa sürede takıma katılması için tedavisine başlandığını bildirdi.

Ligin ilk haftasının ardından sakatlanan Oltan Karakullukçu'nun saha testlerinde aşama kaydedildiğini ve Göztepe maçı sonrasında takımla antrenmanlara başlayacağını belirten Gül, üst arka adele tendon-kas zorlanması devam eden Ömer Şişmanoğlu'nun 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağı, Kaan Kanak'ın ise takımdan ayrı saha çalışmalarına başladığını kaydetti.

ERZURUMSPOR'DA FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI HAZIRLIKLARI

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk olacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenmanda futbolcular, daha sonra top kapma, pres ve taktik ağırlıklı pas organizasyonları üzerinde durdu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Fatih Karagümrük ile 30 Ekim Cuma günü saat 20.00'da karşılaşacak.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporSakat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.