Erzurumspor'da Fernandao sesleri

Süper Lig'in yeni ekibi Erzurumspor, ülkemizde daha önce Bursaspor ve Fenerbahçe formaları giyen Brezilyalı golcü Fernandao ile anlaşma sağladı.

admin
admin
15 Ağustos 2020 Cumartesi 12:28
Erzurumspor'da Fernandao sesleri

Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan Erzurumspor, daha önce ülkemizde Bursaspor ve Fenerbahçe formaları giyen Fernandao transferine nokta koymaya hazırlanıyor.

Bir yıllık aranın ardından yeniden Süper Lig'e dönen Erzurumspor, bu kez ligde kalma konusunda emin adımlar atmak istiyor. Bu doğrultuda Gabriel Obertan ile sözleşme uzatan mavi-beyazlılar, golcü transferi konusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önce ülkemizde Bursaspor ve Fenerbahçe formaları giyen Fernandao ile görüşen Dadaşlar, oyuncunun kulübü Bahia'yı da ikna etti. 33 yaşındaki yıldız da yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak bakarken, gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda önemli yol kat edildi.

8 MAÇTA 3 GOL ATTI

Önümüzdeki günlerde imzaya gelmesi beklenen Fernandao, bu sezon çıktığı 8 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırma başarısı göstermişti.

AYRILMA TALEBİNİ BİLDİRDİ

33 yaşındaki futbolcunun Bahia ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ülkesinde mutlu olmayan ve başka bir takımdan teklif almadığı öğrenilen yıldız oyuncunun ayrılma isteğini yönetime ilettiği bildirildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporFernandao
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.