Erzurumspor'da ayrılık; Yeni takımı belli oldu

​​​​​​​Süper Lig'e yeniden yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 35 yaşındaki Beninli forvet Mickael Pote ile yollarını ayırdığını açıkladı.

admin
admin
05 Ağustos 2020 Çarşamba 12:32
Erzurumspor'da ayrılık; Yeni takımı belli oldu

BB Erzurumspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Süper Lig'e yükseldiğimiz 2019-2020 sezonunda takımımıza katkıları için Mickael Pote'ye teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

35 yaşındaki Beninli forvet, geride bıraktığımız sezonda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile çıktığı 30 maçta 9 gol atıp, 2 de asist yapmıştı.

BANDIRMASPOR, ERZURUMSPOR'DAN POTE'Yİ TRANSFER ETTİ

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Beninli forveti Mickael Pote'yi kadrosuna kattı.

Bandırmaspor Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez, AA muhabirine, Mickael Pote ile 1+1 yıllığına anlaştıklarını söyledi.

Forvetlerini bulduklarını belirten Göçmez, 35 yaşındaki futbolcunun 12 Ağustos'taki Afyonkarahisar kampına katılacağını, transfer çalışmaları kapsamına bir kaleci ve bir ön libero aradıklarını sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 05.08.2020 22:27
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporBeninPote
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.