Erzurumspor'a yeni sponsor

Spor Toto Süper Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un yeni sponsoru Anka Jeneratör firması oldu.

admin
admin
15 Aralık 2018 Cumartesi 21:37
Erzurumspor'a yeni sponsor

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Anka Jeneratör arasında göğüs reklamı anlaşması imzalandı.

Erzurum ekibi, 17 Aralık Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçına yeni sponsorun isminin yazılı olduğu formalarla çıkacak.

Anka Jeneratör'den yapılan açıklamada ise 2008 yılından itibaren yurt içi ve yurt dışına ürün pazarlayan firmalarının, Erzurumspor'un lig mücadelesine önemli destek sağlayacağı belirtildi.

Firmadan, yönetim kurulu başkanları Emrah Karadavut ve Bora Demir adına yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi:

"Kulüplerin ayakta kalmaları için sponsorluk gelirlerinin önemini biliyoruz. Anka Jeneratör olarak Erzurumspor ile bir iş birliği içine girdik. Umarım bu birliktelik iki taraf için de hayırlı olur. Hedefimiz, Türk sporuna katkı sağlamak."

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR'DA, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI

Öte yandan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Yakutiye ilçesindeki kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, düz koşunun ardından ısınma hareketleriyle başladı.

Futbolcular, sıfırın altında bir derecede yaptıkları taktik ağırlıklı antrenmanı, dar alanda çift kale maçla tamamladı.

Basına kapalı olarak yaklaşık bir saat 15 dakika süren antrenmanda sakatlığı bulunan Arsen Khubulov, takımdan ayrı çalıştı.

Mavi-beyazlılar, 17 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın son antrenmanını yarın gerçekleştirip İstanbul'a gidecek.

Editör

Son Güncelleme: 16.12.2018 11:11
Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporAksa Jeneratör
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.