Erzurumlu sporcunun "milli takım" heyecanı

Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün Futsal Takımı sporcularından 1995 doğumlu oyuncusu Muhammet Yavuz Çolak, Türkiye Futsal Milli Takımına seçildi.

admin
admin
26 Temmuz 2017 Çarşamba 00:36
Erzurumlu sporcunun "milli takım" heyecanı

Çolak, yaptığı açıklamada, milli takıma seçilmenin gururunu yaşadığını belirterek desteklerinden dolayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür ederek, milli takımda katılacağı müsabakalarda iyi bir performans gösterme sözü verdi.

Başkan Bulutlar da Palandöken Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren sporcuların bu tarz başarılarının kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Palandöken Belediyesi olarak geleceğimiz olan gençlerimize yönelik yatırımlara öncelik veriyoruz. Onlar bizim aydınlık yarınlarımızı temsil ediyorlar. Çocuklarımıza spor alanındaki her branşta fırsat verildiğinde ve doğru yönlendirildiklerinde ne kadar büyük başarılara imza attıklarını görüyoruz.

Futsal takımımız daha öncede Yalova'da yapılan turnuvalarda Türkiye 4. olmuştu. Muhammet Yavuz Çolak, spor kulübümüzü, ilçemizi, şehrimizi Türk Milli Takımında en iyi şekilde temsil edecektir. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.