ERZURUMLU İŞ ADAMI ADNAN POLAT’TAN, BB ERZURUMSPOR’A DESTEK

Spor dünyasının önemli isimlerinden, Galatasaray’ın eski Başkanı Erzurumlu işadamı Adnan Polat, maddi manevi destekleriyle her zaman Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un yanında olacağını söyledi.

15 Ağustos 2014 Cuma 00:21
ERZURUMLU İŞ ADAMI ADNAN POLAT’TAN, BB ERZURUMSPOR’A DESTEK
Geçtiğimiz ramazan ayında geldiği Erzurum’da, partisi tarafından verilen iftar yemeğine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, kendisiyle birlikte yemeğe katılan işadamı Adnan Polat’tan, Erzurumspor’a destek vermesini istemesi üzerine olumlu gelişmeler yaşandı. Adnan Polat iftar yemeğinin ardından geçtiğimiz gün İstanbul’daki ofisine davet ettiği Kulüp Başkanı Saim Özakalın’dan, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un durumu hakkında bilgi aldı. Kulüp Yöneticisi Mehmet Melik Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Erzurum’un kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini belirten Adnan Polat, Erzurum adına yapılan her güzel işten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

“YERİMİZ 3. LİG DEĞİL”

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un yerinin 3. Lig olamadığını, kulübün, orta ve uzun vadeli bir program çerçevesinde daha büyük hedeflere odaklanması gerektiğini vurgulayan tecrübeli spor adamı, bunun için maddi manevi destek vermeye hazır olduğunu dile getirdi. Erzurumspor’un geçmişte en üst ligde yer aldığını, Erzurumlu futbolseverlerin de aynı şekilde bu heyecanı en üst düzeyde yaşadığını hatırlatan Polat, “Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la daha üst liglerde mücadele etmeyi ve şehrimize aşina olduğu futbolun eski heyecanını yeniden yaşatmak en büyük arzumuzdur. Bu konuda kulübümüzün değerli Başkan ve yöneticileri büyük bir çaba gösteriyor. Biz de Erzurumlu iş adamları olarak onların bu çabalarına destek vermeyi bir borç biliyoruz” diye konuştu.

Polat ayrıca, kulübe destek sağlamak ve yeni hedefler belirleme anlamında, İstanbul başta olmak üzere, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirlerde yaşayan siyasetçi, işadamı, bürokrat ve yaşadıkları şehirlerde söz sahibi olmuş Erzurumluların da düzenlenecek bir organizasyonda bir araya getirilmesinin faydalı olacağının altını çizdi.

ÖZAKALIN; “TECRÜBELERİ BİZE REHBER OLACAK”

Ziyarette daha sonra konuşan Kulüp Başkanı Saim Özakalın da, samimi yaklaşımı ve destek sözünden dolayı Adnan Polat’a teşekkür etti. Polat’ın Türkiye’nin önde gelen işadamlarından ve spor dünyasının sevilen ve her zaman saygı duyulan isimlerinden biri olduğunu ifade eden Özakalın, Başbakan Erdoğan’a da, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la ilgili yaklaşımından dolayı teşekkür etti. Başkan Özakalın, “Sayın Adnan Polat’ın Erzurumlu olması ve sporun, hele hele futbolun içinden gelmesi bizim için büyük bir şans… Kendisinin tecrübeleri, kulüp yönetiminde rehberimiz olacak” dedi. Adnan Polat’ın en kısa sürede Erzurum’a gelip kulübü ziyaret edeceğini açıklayan Başkan Özakalın şunları söyledi; “Türkiye’nin güzide futbol kulüplerinden biri olan Galatasaray’da yöneticilik ve başkanlık yapmış değerli büyüğümüz Adnan Polat’tan öğreneceğimiz çok şey var. Onun tecrübelerinden faydalanmak adına kendisiyle temaslarımızı her zaman sürdüreceğiz. Zaten kendisi de her zaman kapısının bize açık olduğunu ifade etti. Daha önce de dediğim gibi; Adnan Polat Erzurum ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor için büyük şanstır. Özetle, kulüp yönetimi olarak Sayın Polat’ın ve samimi yaklaşımının kıymetini bileceğiz…”

Başkan Özakalın ayrıca, sporla iç içe olan, futbolda önemli başarılar elde etmiş, daha önce yıllarca Kulüpler Birliği Başkanlığı ve Kartalspor Kulübü Başkanlığı görevlerinde bulunmuş Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de bilgi, birikim ve tecrübelerinden azami düzeyde faydalanacaklarını kaydetti.

Özakalın konuşmasının son bölümünde, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un yeni sezonda Polat Holding’e bağlı, dünyada sektöründe söz sahibi, ülkemizde de ilk sırada bulunan Polat Enerji’nin forma reklamıyla sahaya çıkacağını belirterek, bu desteğinden dolayı Adnan Polat’a ayrıca teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 15.08.2014 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.