ERZURUM’DA SPORDA YENİ BİR MİLAD BAŞLAMIŞTIR

Spor İl Temsilcileri ile toplantı yapan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Sporda yeni bir seferberlik başlatıyoruz. İl Temsilcilerimizde sporun çok önemli bir parçasıdır” dedi.

18 Ocak 2015 Pazar 14:28
ERZURUM’DA SPORDA YENİ BİR MİLAD BAŞLAMIŞTIR
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ilde spor branşlarında il temsilciliği yapan isimlerle GHSİM Toplantı Salonu’nda zirve yaptı. Oldukça yararlı geçen ve il temsilcilerinin sorunlarının dinlendiği toplantıda İl Müdürü Taşkesenligil, artık sporda yeni bir seferberlik ilan ettiklerini ve Erzurum’un sporu için yeni bir miladın başladığını söyledi. Taşkesenligil, “Dört ay önce atandığım Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevimde antrenörlerle, kurum çalışanları, şube ve ilçe müdürleri ile antrenörlerle toplantılar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Spor branşlarında il temsilcisi olan arkadaşlarla da bir zirve yapmayı uygun gördük. Sağ olsunlar geldiler ve spor branşlarını hep birlikte tartıştık. İl Temsilcilerimizin hepsini sporun çok önemli birer parçası olarak görüyoruz. Fahri olarak yapılan bu görevde mesai harcayan bütün il temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
DAHA ÇOK ÖZVERİ İSTEDİ
Erzurum’da sporun daha çok kalkınması ve Milli takımlara çok sayıda sporcu verilmesi için seferber olacaklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, il temsilcilerinden daha aktif olmalarını istedi. İl Temsilcilerinin yapacakları icraatlara ve organizasyonlara her türlü desteği vereceklerinin altını çizen Taşkesenligil, bütün spor branşlarında Erzurum’un öncü bir kent olması için gayret sarf edeceklerini söyledi. Taşkesenligil, “Devletimiz, hükümetimiz ve bakanlığımızın şehrimize kazandırdığı spor tesisleri ortada, tesislerimiz cıvıl cıvıl. Bundan sonra daha çok milli sporcu yetiştirmek tabiî ki antrenörlerimizin görevi.  Ancak il temsilcilerimizin de bu çorbada tuzu bulunacak. Onlarda yapacakları faaliyetlerle sporun sevilmesinde ve kalkınmasında büyük rol oynayacaklar” dedi.
İKİNCİ ZİRVE 16 MART’TA
Spor İl Temsilcileri de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in il temsilcileri ile toplantı yapmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, çok yararlı bir toplantı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İl Temsilcileri bu toplantı sayesinde birbirleri ile tanışma şansı yakaladıklarını ve ortak bir masada tartışma imkanı bulduklarını belirterek, sorunlarını dile getirdiler. İl Temsilcileri, bu tür toplantılar sayesinde hem istişare imkanı bulacaklarını hem de daha güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade ederek, bu doğrultuda spora daha büyük katkı sağlayacaklarına inandıklarını vurguladı. İl temsilcileri ile 16 Mart 2015 tarihinde bir kez daha toplantı yapılacak. Önceki gün yapılan toplantıya Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile GHSİM Spor Şube Müdür Vekili Yunus Aras ile İshak Alaserhat da katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 18.01.2015 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.