ERZURUM’DA SNOWBOARD ŞOV

Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) tarafından Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde düzenlenen Snowboard Dünya Gençler Şampiyonası, tüm hızıyla devam ediyor.

07 Mart 2013 Perşembe 15:07
ERZURUM’DA SNOWBOARD ŞOV
İki dünya şampiyonluğuna ev sahipliği yapan Palandöken Kayak Merkezi'ndeki, 33 ülkeden 400'ü aşkın sporcunun katıldığı şampiyonada snowboardcıların yarışları nefes kesiyor. Bugün Dedeman Oteli önünde yapılan yarışlarda sporcular birbirlerini geçmek için kıyasıya mücadele etti. Bazı sporcular aşırı hız nedeniyle dengesini kaybedip yere düştü. Sağlı sollu rampalara geldiklerinde metrelerce yükseğe atlayan sporcular havada taklalar attı. Palandöken'de snowboardcılar adeta şov yaptı.

Palandöken Kayak Merkezi'nde düzenlenen bir başka şampiyona ise 7. Zihinsel Engelliler Dünya Şampiyonası. Xanadu Oteli pistinde yapılan yarışlarda Türk Milli Takımı bir altın ve bronz madalya kazandı.

Editör

Son Güncelleme: 07.03.2013 15:08
Anahtar Kelimeler:
ErzurumSnowboardFIS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.