ERZURUM SEZONUN İLK DERBİSİNE HAZIRLANIYOR

12 Ağustos’ta süper kupa finalinde oynanacak GS-FB derbisi öncesi 40 kişilik ekip stadyumdaki hazırlık çalışmalarını sürdürülüyor.

27 Temmuz 2012 Cuma 12:14
ERZURUM SEZONUN İLK DERBİSİNE HAZIRLANIYOR
GHSM İl Müdürü Fatin Çintimar: “Erzurum futbol şölenine hazır. 40 kişilik ekiple dev derbi öncesi hazırlıklarımızı gece gündüz aralıksız devam ettiriyoruz”.
Süper kupa finalinde 12 Ağustos’ta Erzurum’da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Müsabakanın oynanacağı Yeni Erzurum Stadyumu’nda yaklaşık 40 kişiden oluşan ekip hazırlık çalışmalarını gece gündüz aralıksız devam ettiriyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum’un sezonun ilk derbisine ev sahipliği yapmaya hazırlandığını belirterek, çalışmaların 40 kişilik bir ekiple gece gündüz devam ettiğini belirtti. Zeminle ilgili herhangi bir problem bulunmadığını dile getiren Çintimar, hazırlıkları bir hafta içerisinde tamamlanmış olacaklarını ve önümüzdeki hafta Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelecek heyetin stadyumu son kez gözden geçireceğini belirtti. Erzurum’un dev derbiye en iyi şekilde ev sahipliği yapacağını anlatan GSHM İl Müdürü Çintimar, Erzurum’a yakışır bir organizasyon için şehrin yöneticilerinin topkeyün birlikte hareket ettiğini dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 27.07.2012 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.