Erzurum Passolig ile tanıştı

Mavi-beyazlı ekibin taraftarları, 1.Lig elektonik bilet tedarikçisi Passolig'in Büyükşehir Belediye Erzurumspor kartlarını çıkarmasının ardından internet sitesi üzerine kartlarını almaya başladı.

admin
admin
04 Temmuz 2017 Salı 23:29
Erzurum Passolig ile tanıştı

TFF 1. Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un sezon hazırlıkları başladı.

Mavi-beyazlı ekibin taraftarları, 1.Lig elektronik bilet tedarikçisi Passolig'in Büyükşehir Belediye Erzurumspor kartlarını çıkarmasının ardından internet sitesi üzerine kartlarını almaya başladı.

Kulüp resmi sitesinden duyuru yapılır yapılmaz kartlarını almak için başvuran taraftarların, kısa sürede yaklaşık bin kart başvurusu yaptığı öğrenildi.

Gelecek sezon elektronik bilet ile maça girileceği için Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarlarının "www.passolig.com.tr" adresi üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor.

Kombine bilet satışına başlayan Erzurum ekibinde sezonluk biletler de bu karta yüklenerek maçlara giriş sağlanacak.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.