Erzurum önemli bir futbol şehri

Spor Toto 2. Lig play-off final karşılaşmasında Gümüşhanespor'u 1-0 yenerek TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, sezon içerisinde kaçırdıkları şampiyonluğa play-off'ta ulaştıklarını söyledi.

admin
admin
24 Mayıs 2017 Çarşamba 23:36
Erzurum önemli bir futbol şehri

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kılıç, başarının doğru kullanılması gerektiğini belirterek, ''Erzurum önemli bir futbol şehri. TFF 1. Lig'de değil, Süper Lig'de olması gerekiyor. Tüm Erzurum'a hayırlı olsun. Göreve devam etme konusunda şu anda kimseyle görüşmedim. Çekirdek kadro kalabilir. TFF 1. Lig için elimizde 10-15 kişilik bir kadro var. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, çok fazla transfer yapmama avantajını yaşayacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Bu şampiyonluğun doğru kullanılması gerektiğini ifade eden Mustafa Kemal Kılıç, ''Bu şampiyonluğun ileriye dönük vizyon içinde kullanılması gerekiyor Erzurum önemli bir futbol şehri TFF değil, Süper Lig'de olması gerekiyor. Tüm Erzurum'a hayırlı olsun diyorum önümüzdeki yıllarda Erzurumspor'un Süper Lig'e çıkmasını diliyorum. Erzurumda da 25 bin seyirciden aşağı oynamıyoruz. 20 saatlik yoldan gelen taraftarlar var şimdi 20 saat daha gidecekler onların yolculuğu iyi geçecek" açıklamalarında bulundu.

Maçın tek golünü kaydeden Erhan Çelenk ise, "Geçen sene de attığım golle şampiyonluk gelmişti bu sene de öyle oldu. Son düdük çaldığında bitti mi, şampiyon olduk mu diye sordum" şeklinde konuştu.

Şampiyon takımın oyuncularından Mert Nobre, Erzurum'da kendisine çok destek verildiğini ve bu yüzden mutlu olduğunu vurgulayarak, seneye de takımda kalacağını dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 24.05.2017 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.