ERZURUM LİDERE UZAK ŞEHİR!

Bursa deplasmanında 2-1 yenildi, Düzyurt ile aradaki puan farkı 11'e çıktı!

03 Şubat 2014 Pazartesi 14:44
ERZURUM LİDERE UZAK ŞEHİR!
Vedat REFAYELİ
Ligde zirve mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor, çıktığı Bursa Nilüferspor deplasmanında hayal kırıklığı yaşadı, zirveden iyice uzaklaştı: 1-2.
Erkan Yurtsever, Mustafa Çevik, Habip Tiryaki'nin yönettiği Şehir stadındaki maçta Erzurum karşılaşmaya İlker, Gencay, Fatih Gültekin, Onur, Haluk, Sefer, Muhammet Mustafa Özkaya, Kerem, Resul ve Deniz onbiri ile çıkarken, uzun zaman sonra Erdinç yedek soyundu.
Mavi-beyazlılar, ne varki 14.dakikada yediği golle 1-0 mağlup duruma düştü. Mavi-beyazlılar, bu gole 6 dak,ka sonra yeni golcüsü Deniz ile karşılık verdi. 20.dakikada Deniz'in attığı golle eşitliği sağlayan mavi-beyazlılar, gol için bastırdı ama gol kaydına muvaffak olamadı.
Devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
***
İkinci yarıya her iki takım da temkinli başladı.
Bu yarıda kıran kırana bir puan mücadelesi vardı.
Her iki takım da mücadeleyi orta sahaya yığarken, konuk takım Erzurum, Mustafa ile net bir gol fırsatından oldu.
Zaman zaman rüzgarın etkili olduğu müsabakada taraflar savunmaya ağırlık verirken, son dakikalarda kontrataklarla gol aramaya başladı.
Dakikalar 90'ncı dakikayı gösterirken, gelişen bir ev sahibi atağında Onur'un düzgün vuruşunda top Erzurum fileleri ile buluştu.
Uzatma dakikalarında Erzurum'un ikinci gol için baskısı sonucu değiştirmedi ve maç ev sahibi Nilüferspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
***
Karşılaşmayı çok sayıda Erzurumlu taraftar da izledi.
Karşılaşmayı izleyen kulüp Başkanı Saim Özakalın, normalde kazanmaları gereken bir maç olduğunu ama kaybettiklerini belireterek, ''İyi oyunumuzu gollerle süsleyemedik. Rakip de biraz da şansının yardımıyla hiç beklemediği 3 puana kavuştu. Artık bu maçı unuttuk. Maltepe ile haftaya evimizde oynayacağımız maçı düşünmeye başladık'' dedi.
Bu arada, sarı kartların havada uçuştuğu maçta kart gören Haluk, cezalı duruma düştü.
Artık ilk 5 için mücadele etmesi beklenen Erzurum bu mağlubiyetle 7.sıraya düşerken, 41 puanlı lider Düzyurt ile arasındaki puan farkını da 11'e çıkardı.
Diğer taraftan, geçen hafta gol ile tanışan yeni golcü Deniz, Nilüfer maçında da gol atma başarısını gösterdi.
--

Editör

Son Güncelleme: 03.02.2014 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.