Erzurum hatırası!

Evet günlerdir merakla beklenen süper kupa finali Erzurum’da oynandı. Daha önce Türkiye futbol fedarasyonu tarafından Bakü’de oynanması planlanan ancak ardından Erzurum’a verilen süper kupa finali adına yakışır bir şekilde yapıldı ve sona erdi.

14 Ağustos 2012 Salı 12:39
Erzurum hatırası!
Kupasın sahibi Galatasaray oldu. ancak maçtan ziyade maç öncesi yaşanan atmosfer, ilimize gelen basın mensupları başta olmak üzere diğer misafirleri bir hayli memnun etti.
Bir tarafta sarı kırmızı formasıyla Galatasaray’lı, yanında üstelik koluna girmiş sarı lacivert forması ile Fenerbahçe li. İşte aslında Türkiye’nin görmek istediği manzara buydu. Ve bu manzara Cumhuriyetin temellerinin atıldığı il olan Erzurum’da gerçekleşti. İki ezeli rakibin taraftarları birbirlerinin koluna girmiş beraber maça gidiyor. Ve ardından ise maç sonrası sonuç ne olursa olsun beraber kol kola geri dönüyor. İşte futbolda çağ atlamak bu. Daha önceleri derbi maçlarında yaşanan Kavgalar, gürültüler, küfürler! süper kupa finalinde hiç olmadı. Çünkü öylesine bir atmosfer vardı ki inanın anlatılmazdı. Maç sonrasında futbolcusundan teknik direktörüne, yöneticisinden basın mensuplarına varıncaya kadar herkes teşekkür etti Erzurum’a…
Dadaşlar diyarı, sıcak insanların yaşadığı soğuk memleket Erzurum yine bir ders verdi, futbolu kirletmeye çalışanlara. Hem de öyle bir ders ki, ezeli iki rakibin maçında. Hem de dünya derbisin de. Hem Galatalısı hem fenerlisi, formaları ile Erzurum caddelerinde el ele kol kola pozlar verdi. Adı da Erzurum hatırası idi…

Editör

Son Güncelleme: 14.08.2012 12:42
Anahtar Kelimeler:
Erzurum Hatırası!
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.