ERZURUM EYOF MODUNA GİRİYOR

11-18 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak olan Avrupa Gençlik Kış Spor Oyunları(EYOF) öncesinde şehirde süsleme çalışmaları start aldı. Tanıtım afişleri Büyükşehir Belediyesi Bilboardlarında dönmeye başladı.

admin
admin
09 Kasım 2016 Çarşamba 14:54
ERZURUM EYOF MODUNA GİRİYOR
Erzurum artık EYOF moduna giriyor. 11-18 Şubat 2017 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan Avrupa Gençlik Kış Spor Oyunları Festivali (EYOF) için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, şehirde süsleme çalışmaları da başladı.
36 ülkeden 2 bin dolayında sporcu, antrenör ve idarecinin katılacağı Avrupa Gençlik Kış Spor Oyunları tanıtım afişleri de Büyükşehir Belediyesi’ne ait bilboardlara dönmeye başladı. Bilboardlara asılan tanıtım afişleri Erzurum halkının ilgisini çekmeye başladı.
2017 EYOF Genel Koordinatörü Orhan Atasoy başkanlığındaki komiteler koordinatörlük binasında çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ederken, tanıtım afişleri ile de halk bilgilendiriliyor.
Hummalı çalışmaların devam ettiği EYOF kapsamında Erzurum halkı şehirde 2011 Üniversiade’dan sonra böylesi önemli bir organizasyonun yapılacak olmasından bir hayli mutluluk duyarken, bir gün Erzurum’un kış olimpiyatlarına da ev sahipliği yapacağına inanıyor.
Erzurum’da 11-18 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak olan EYOF kapsamında alp disiplini, kayaklı koşu, kayakla atlama, snowboard, biathlon, buz hokeyi, buz pateni, curling ve sürat pateni dallarında müsabakalar yapılacak. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.