"Erzurum'da yüzme bilmeyen kalmayacak"

Erzurum'da, Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında ilkokul üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik yüzme kursları verilecek.

admin
admin
07 Aralık 2018 Cuma 22:33
"Erzurum'da yüzme bilmeyen kalmayacak"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden (GSİM) yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında 16 Nisan 2016'da imzalanan iş birliği protokolü ile Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi başlatıldığı hatırlatıldı.

Proje kapsamında Erzurum'da da ilkokul üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik yüzme kursları düzenleneceği belirtilen açıklamada, projede bu gruptaki öğrencilere birer aylık periyotlarla antrenörler tarafından ücretsiz eğitim verileceği kaydedildi.

İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanlığının İkinci Yüz Günlük İcraat Programı sonuna kadar Türkiye'de yaklaşık 100 bin çocuğa yüzme öğretilmesinin hedeflendiğini hatırlatarak, bu doğrultuda yakın zamanda fiilen başlayacak olan projede birer aylık periyotlarla üç dönem halinde ücretsiz eğitimler verileceğini vurguladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.