Erzurum'da Beşiktaş maçı heyecanı

Taraftarlar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Beşiktaş arasında yapılacak maçın biletlerine büyük ilgi gösteriyor

admin
admin
16 Ağustos 2018 Perşembe 08:35
Erzurum'da Beşiktaş maçı heyecanı

Spor Toto Süper Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Beşiktaş arasında Erzurum'da yapılacak maçın biletleri büyük ilgi görüyor.

Ligin ikinci haftasında 19 Ağustos Pazar günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Beşiktaş arasında oynanacak müsabaka öncesi kente hareketlilik arttı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübünce dün satışa çıkarılan maç biletlerine taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. İnternet üzerinden bilet alanların yanı sıra Passolig satış noktalarına gelen taraftarlar, bilet temin edebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Yoğun talep dolayısıyla 100 liradan satışa sunulan VIP A tribün biletleri tükendi.

Taraftarlar, Kapalı A-B, maraton, kale arkası ve misafir takım tribünlerinden bilet almak için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kaldı.

Kulüp yetkilileri, dün satışa sunulan biletlere ilginin yoğun olduğunu belirterek, biletlerin kısa sürede tükenmesini beklediklerini aktardı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBeşiktaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.