ERZURUM ATLETİZMİNDE MİLLİ GURUR

Erzurumlu atletler milli takım yolcusu.

23 Nisan 2013 Salı 16:22
ERZURUM ATLETİZMİNDE MİLLİ GURUR
Fransa’da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Atletizm Dağ Koşusu için Erzurum’dan üç sporcu Milli takıma seçildi. Antrenörler Nihat Bayburt, Yavuz Bayram, Orhan Güngör ve Ali Haydar Kanber yönetiminde 21 Nisan 2013 tarihinde Denizli’nin Çal ilçesinde yapılan Dağı Koşusu Milli takım seçmelerinde başarılı olan atletler Milli takıma seçildi. Yarışlarda ikinci olan Songül Aslan, dördüncü olan Filiz Aslan ve 3.olan Onur Aras Dünya Dağ Koşusu yarışlarında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. 

TELEKOMSPOR’UN PAYI BÜYÜK

Geçtiğimiz haftada EYOF için Milli takıma Ayetullah Belir ve Enis Korkmaz’ı veren Erzurum, üç atleti daha Milli takıma göndermenin gururunu yaşıyor. Ayetullah Belir ve Enis Korkmaz 26-27 Mayıs 2013 tarihlerinde Ukrayna’da yapılacak olan Uluslar arası yarışlarda ülkemizi temsil edecek. Erzurumlu atletlerin Milli takıma gitmesinin sevinci yaşanırken, Erzurum Telekomspor’un atletizmde yeniden başarılı sonuçlar alması ve Milli takımlara sporcu vermesi Erzurum’da takdirle karşılandı. Spor severler, “Erzurum Telekomspor’un atletizmde başarısını tartışmaya gerek yok. Atletizm eşittir, Telekomspor demek. Telekomspor adına yakışanı yaptı ve milli takıma yeniden sporcu verdi. Emeği geçen herkesi kutluyoruz” diye konuştular. 

Milli takımlara seçilen Erzurumlu atletler şimdiden tüm sporseverlere ve Türk halkına başarı sözü verdi.


Editör

Son Güncelleme: 23.04.2013 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.