ERZURUM AĞIR YARALI: 3-1

Geçen hafta evinde Sakaryaspor'a kaybeden Büyükşehir Beledye Erzurumspor, yara sarmak için çıktığı İzmir deplasmanında vurgun yedi.

12 Ekim 2014 Pazar 17:57
ERZURUM AĞIR YARALI: 3-1
Bergama 14 Eylül stadında oynanan maçta mavi-beyazlılar, kendisi gibi ilk 5'i hedefleyen rakipleri karşısında tutuk ve etkisiz bir futbol sergiledier. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında 56'ncı dakikada Serdar ve 64'ncü dakikada Muhammed'in kaydettiği goller ile 2-0 geriye düştü. Bu yarıda oyuna dahil olan Sefer'in 77'nci dakikadaki golü ile farkı 1'e indiren Erzurum, ne varki uzatma dakikalarında Harun'un golüne engel olamadı ve sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Ev sahibi ekibin bir penaltı da kaçırdığı maçın son dakikalarını Ömer sakatlandığı ve başka da oyuncu değişikliği hakkı olmadığı için Erzurum takımı 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
Taraftarlarını bu mağlubiyet ile üzen ve birincilik hedefinden uzaklaşır görünen Erzurum, şu ana kadar aldığı 7 puan ile 12'nci sırada yer bulabildi.

Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 12.10.2014 17:59
Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporBergama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GİTSİNLER 2014-10-13 10:04:32

yönetim ve hoca istifa yeter artık erzurum bu hallere düşürenler gitmeli bu takımdan