Engelli milli judocuya altın hediye edildi

Erzurum Valisi Azizoğlu, Samsun'daki 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda ferdi ve kata takım müsabakalarında altın madalya kazanan milli judocu Erkan Esenboğa'yı makamında kabul etti.

admin
admin
24 Temmuz 2017 Pazartesi 23:31
Engelli milli judocuya altın hediye edildi

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Samsun'daki 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda ferdi ve kata takım müsabakalarında altın madalya kazanan milli judocu Erkan Esenboğa'ya altın hediye etti.

Esenboğa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Vali Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti. Taşkesenligil'in milli sporcunun hayat hikayesini anlattığı ziyarette, Azizoğlu şampiyon judocuyu Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Azizoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Erzurum'un spordaki başarısı bizleri gururlandırıyor. Özellikle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Destanının akabinde judoda ilimize ve ülkemize gelen bu olimpiyat şampiyonluğu bizim için bir övünç kaynağıdır. Sporcumuzu ve antrenörümüzü kutluyorum. İnşallah bu başarılar artarak devam edecek." diye konuştu.

Ziyarette Erkan Esenboğa, kazandığı iki madalyayı çocuklarına, 15 Temmuz şehitleri ve gazilerine armağan ettiğini söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.