EGE’DE ÜÇ PUAN AVINA ÇIKTI

Çarşamba galibiyetiyle play off için umutlarını yeşerten Büyükşehir Belediyespor, zorlu Aydınspor deplasmanına umutlu gitti. Sinan Cem İpek’in düdük çalacağı maça mavi-beyazlı takım mutlak üç puan parolası ile çıkacak.

03 Mart 2012 Cumartesi 20:44
EGE’DE ÜÇ PUAN AVINA ÇIKTI
 Yarın deplasmanda Aydınspor Spor 1923 ile karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediyespor, tüm hazırlıklarını tamamayarak Aydın’a uçtu. Yarın Sinan Cem İpek’in düdük çalacağı maçta Aydın Spor 1923’e konuk olacak olan Büyükşeahir Belediyespor sahaya üç puan parolası ile ile çıkacak. Mavi-beyazlı takımda sarı kart cezalıları Mehmet Türk ile M. Murat Gülbaba maçta forma giyemeyecek. Yarın oynanacak olan maçta sakatlığı nedeniye sezonu kapatan Tarık Tekdal’da forma giyemeyecek. Mavi-beyazlı takımın teknik patronu Faik Demir’in, geçen haftaki Çarşambaspor maçındaki kadroda Mehmet ve Murat’ın sarı kart cezalısı olmaları sebebiyle kadroda iki değişiklik yapacak. Murat Gülbaba’nın yerine Uğur Arslan’a şans vermesi beklenen Teknik Direktör Demir’in, Mehmet Türk’ün yerine ise Emre Çelik, ya da Emin Bayoğlu’na forma vermesi bekleniyor. Zorlu deplasmana mutlak üç puan parolası ile giden Büyükşehir Belediyespor’da teknik heyet ve futbolcular maçı kazanarak, Erzurum’a mutlu dönmek istediklerini söylediler. Erzurum temsilcisi yarın Aydın Spor 1923’ü de  mağlup ederek, hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Hafta başından beri takımına yoğun bir idman programı uygulayan ve futbolcuları ile sık sık toplantılar yaparak onların beynini yıkayan Teknik Patron Demir, oyuncularına maçı kazanmaları durumunda ligde ne kadar iddialı bir konuma geleceklerini oyuncularına anlattı. Çarşambaspor galibiyeti ile iyi bir moral kazandıklarını ve bu moralle Aydın deplasmanına gittiklerini ifade eden Teknik Patron Demir, galibiyet için oyuncularına güvendiğini söyledi.
ZORLU MAÇ İPEK’İN
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, tamamı saat 13.30'da başlayacak 27. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Büyükşehir Belediyespor’un yarın deplasmanda oynayacağı zorlu Aydın Spor maçını Cem Sinan İpek yönetecek. 27. Haftanın programı vedDiğer maçları yönetecek olan hakemler ise şöyle: Beylerbeyi-Darıca Gençlerbirliği: Mehmet Kaftancı, Hatayspor-Afyonkarahisarspor: Hasbi Dede, Pazarspor-Siirtspor: Alpaslan Cebe, Bursa Nilüferspor-Diyarbakır Kayapınar Belediyespor: Osman Kaya, Tarsus İdmanyurdu-Sancaktepe Belediyespor: Volkan Çetinkaya, Dardanelspor-Araklıspor: Nihat Akman, Ankara Demirspor-Anadolu Üsküdar 1908: Evren Atış, Tekirova Belediyespor-Yimpaş Yozgatspor: Mehmet Kürşat Öner.

Editör

Son Güncelleme: 03.03.2012 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.