DURMUŞ: ÜÇ PUAN PAROLASIYLA SAHAYA ÇIKACAĞIZ

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta bu hafta kendi evinde konuk edeceği Yeşil Bursapor maçı hazırlıklarını Kazım Karabekir Stadyumunda çift kale idmanla tamamlayan BB Erzurumspor, kampa çekildi.

21 Ağustos 2015 Cuma 14:55
DURMUŞ: ÜÇ PUAN PAROLASIYLA SAHAYA ÇIKACAĞIZ
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta bu hafta kendi evinde konuk edeceği Yeşil Bursapor maçı hazırlıklarını Kazım Karabekir Stadyumunda çift kale idmanla tamamlayan BB Erzurumspor, kampa çekildi. 

3 PUAN PAROLASI İLE SAHAYA ÇIKACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, yeni kurulan bir takım ile Yeşil Bursaspor önünde karşılaşacaklarını belirterek, şunları söyledi; “Kendi evimizde seyircisiz oynayacağımız bu maçta moral ve motive bakımdan bizim için çok önemli, bu maçın zor olduğunu da biliyoruz. Büyüksehir Belediye Erzurumspor olarak marka değeri yüksek iyi transferler yapılmış, şampiyonluk provası ile lige hazırlanıyoruz. Bu rakiplerimizin bize daha iyi organize olmasını sağlıyor. Bize her rakip yüksek seviyede konsantrasyonla geliyor.

HEM CAMİAMIZ HEM DE TARAFTARIMIZ BÜYÜK

Bu nedenle bizim hiç bir maçımız kolay değil. Kendi evimizde seyircimizden yoksun bir şekilde oynayacağımız bu maç çok önemli. İnşallah gol atarak moral ve motivasyonla iyi moral, kaliteli futbolu yakalayacağımızdan eminiz. Lig uzun bir maraton, ama biz her hafta kazanacak davranışımızı ortaya koymak istiyoruz. Hem ligin ilk maçı olması hem yeni takım olarak biraz heyecanımızı fazla hissediyoruz. İnşallah üstesinden gelebilecek ekibimiz var. Centilmence iyi oynayarak üç puanının bizim olması parolasıyla sahaya çıkacağız. Büyük bir camiayı, taraftarımızı arkamızda hissediyoruz. Seyircisiz oynayacağımız üç maçtan sonra, cezamız bittikten sonra taraftarlarımızla bütünleşeceğiz.”

Editör

Son Güncelleme: 21.08.2015 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2015-08-21 19:58:54

yukarıda ki resimde yer alan oyuncular kim .keşke oyuncuların resimleriyle beraber tanıtımları yapılsaydı

Avatar
Murat genç 2015-08-21 17:25:09

Keşke tarih ve zamanda yazsaydınız.