DURMUŞ: TARAFTARIMIZA KENETLENDİK, ÖZ GÜVENLE KAZANDIK

Sahasında üç maç seyircisiz oynama cezasının ardından taraftarları ile il buluşan B.B. Erzurumspor’da farklı Erzin Belediyespor galibiyet sevinci yaşıyor. Teknik Direktör Besim Durmuş, "Taraftarımızla kenetlendik, öz güvenle kazandık" dedi.

04 Ekim 2015 Pazar 12:35
DURMUŞ: TARAFTARIMIZA KENETLENDİK, ÖZ GÜVENLE KAZANDIK
Sahasında üç maç seyircisiz oynama cezasının ardından taraftarları ile il buluşan B.B. Erzurumspor’da farklı Erzin Belediyespor galibiyet sevinci yaşıyor. Teknik Direktör Besim Durmuş, "Taraftarımızla kenetlendik, öz güvenle kazandık" dedi. 

Erzin Belediyespor karşısında futbolcularının üstün performans oyunu sergilediklerini belirten B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Seyircimizle buluşmanın coşkusunu, seyircimizin karşısına öz güvenli çıkmak istiyorduk. Geçen hafta kazanarak döndüğümüz maçın ardından bunun öz güven vardı. Taraftarlarımızla kenetlendik. Erzurumspor çok büyük camia, seyircisi ile taraftarı ile seveni ile medyası ile kamu oyunu birleştiği zaman müthiş bir sinerji oluştu. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf biz olduk. Maçın daha ilk dakikasında golü bulmamız ile birlikte skoru 3-0’a çıkardık. Kaçan goller de vardı, farklı skor olabilirdi. Üstün performans oyunu ortaya koyan oyuncularımı kutluyorum. Topa her zaman sahip olmaya çalışan, top karşı takımda olduğu zaman da mücadeleci gücünü ortaya koymaya çalışan bir takımız. Müthiş ve üstün tempoda gollü bir maç oldu. Bu şekilde galibiyetler almaya devam ettikçe takımdaki uyumumuz gitgide yükselmeye devam edecektir” diye konuştu.

Mavi-beyazlı takımın taraftarlarının 90 dakika takımlarına coşkulu destek vermelerinden memnun olduğunu ifade eden Teknik Direktör Besim Durmuş, "Taraftarımızın inanılmaz desteği ile büyük coşkusu ile sahadan üç puanla ayrılmanın haklı galibiyetini yaşadık. İnşallah bundan böyle taraftarlarımızın enerjisi ile camiamızın ortak sevgisini bir arada birleştirerek şampiyonluk yolunda büyük Erzurumspor taraftarları ile yürüyeceğiz. İnşallah her maç bu günkü gibi kazanarak ortaya koyarak maç maç hedefimize ulaşacağız. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. Bizi bu gün desteklemeye gelen herkese teşekkür ediyorum. Oyuncularım adına, teknik ekip adına bütün Erzurumspor’a hizmet eden malzemecisinden aşçımıza kadar herkese teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Bundan sonra, coşarak dadaşlık ruhu ile her hafta birlikte kazanarak hedefe ulaşacağız." dedi.

KULÜP BAŞKANDI DEMİRHAN, SOYUNMA ODASINDA FUTBOLCULAR KUTLADI

B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, müsabakanın bitiminden sonra, soyunma odasında oyuncuların yanına giderek mavi-beyazlı futbolcuların sevincine ortak oldu. Kulüp Başkanı Demirhan, soyunma odasında tek tek tokalaştığı teknik heyet ve futbolcuları, karşılaşmada verdikleri mücadele ve aldıkları galibiyetten ötürü tebrik etti.

Editör

Son Güncelleme: 04.10.2015 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.