DSİ’NİN GENÇLERİ GALİBİYETLE BAŞLADI

Erzurum’u Ağrı’da yapılan Kulüplerarası Genç Erkekler Basketbol Kuzey Doğu Bölge Şampiyonası’nda temsil eden DSİ Spor, turnuvaya süper bir başlangıç yaptı.

05 Nisan 2012 Perşembe 19:51
DSİ’NİN GENÇLERİ GALİBİYETLE BAŞLADI
Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa ile Antrenör Hamit Kavurmacı yönetimi’nde Ağrı’ya giden DSİ Spor, ilk maçında Gümüşhane’yi 96-34 gibi farklı bir sonuçla mağlup etti. Yeşil-beyazlılar ikinci maçında Artvin ile karşılaşacak. DSİ Spor’un yer aldığı A Grubu’nda Gümüşhane, Artvin, Erzincan ve Rize yer alırken, B Grubu’nu Trabzon, Ordu, Iğdır, Bayburt ve Ağrı oluşturdu. DSİ Spor Basketbol takımının Coach’u Hamit Kavurmacı, Gümüşhane’yi farklı bir skorla mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek hedeflerinin Gaziantep’te yapılacak olan Anadolu Şampiyonası’na gitmek olduğunu söyledi.

GÖZÜNÜ FİNALE DİKTİ
Cem Culfa ve Hamit Kavurmacı yönetiminde Ağrı’ya giden DSİ Spor Genç Erkek Basketbol takımı, Gençlerde Kuzey Doğu Bölge Şampiyonu olmaya kararlı. Yeşil-beyazlı basketbolcularda şampiyonluk için iddialı konuşarak Kuzey Doğu Bölge Şampiyonu olarak Anadolu Şampiyonasına gideceklerine inandıklarını söylediler. Bu yıl Erzurum’da yapılan Yıldızlar’da Bölge Şampiyonluğu’nu Rize’ye kaptıran ve Gümüşhane’de yapılan küçükler grup şampiyonasında da Rize’ye boyun eğin DSİ Spor, bu kez gençler liginde tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon olmak istiyor. Tecrübeli yönetici Cem Culfa da, “Şampiyon olmak için Ağrı’ya geldik ve bunu başarıp Erzurum’a döneceğiz. Gaziantep’te yapılacak olan Anadolu Şampiyonasına adımızı yazdırmak istiyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 06.04.2012 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.