DSİ GÜMÜŞ KUPA İLE DÖNDÜ

Anadolu’nun en başarılı sekiz takımından biri olmak için son umudu olan Gençler Liginde de DSİ Spor ikincilikle yetindi. Yıldızlar ve Küçüklerde Kuzey Doğu Bölge Şampiyonluğunu Rize’ye kaptıran Yeşil-beyazlılar, gençler bölge şampiyonluğunu da Trabzon’a kaptırdı.

09 Nisan 2012 Pazartesi 15:31
DSİ GÜMÜŞ KUPA İLE DÖNDÜ
Erzurum’u Ağrı’da yapılan Kuzey Doğu Bölge Şampiyonası’nda temsil eden DSİ Spor Basketbol takımı, gençler kategorisinde bölge ikinciliği ile yetindi. Daha önce yıldızlarda ve küçüklerde bölge şampiyonluğunu Rize’ye kaptıran Erzurum ekibi, bu kez de gençler liginde şampiyonluğu Trabzon’a kaptırdı. Antrenör Hamit Kavurmacı ve Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa yönetiminde Ağrı’ya gitmişti. Önceki gün Erzincan’a basket yağdıran ve salondan 106’ya 47 gibi farklı bir skorla galip gelen ve Pazar günü oynadığı Trabzon maçı öncesinde büyük bir moral kazanan Erzurum ekibi DSİ Spor, Trabzon maçını 11 sayı farkla kaybetti ve Kuzey Doğu Bölge şampiyonasında ikinci oldu. Erzurum basketbolunun lokomotifi olan DSİ Spor Gençler Kategorisinde Kuzey Doğu Bölge şampiyonasında dört yıl sonra ilk yenilgisini aldı. Maçı 92-81 yenik kapatan DSİ Spor, Gaziantep’te yapılacak olan Anadolu Şampiyonası’na gitme şansını kaybetti.

Editör

Son Güncelleme: 09.04.2012 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.