DOĞU’DAN BARCELONA’YA

Dünyanın futbol devi Barcelona’nın 12 Kasım’da Antalya’da düzenleyeceği futbolcu seçme kampına katılacak olan futbolcular arasında Erzurum, Muş ve Erzincan illerinden toplam dört sporcu gönderilecek.

23 Ekim 2012 Salı 10:31
DOĞU’DAN BARCELONA’YA

Furkan NEHRİ'nin haberi
Barcelona'nın altyapı sorumlularının düzenledikleri organizasyon yaklaşık bir hafta sürecek. Bölgelerde yapılan elemeler sonucu Antalya’daki kampa gitmeye hak kazananlar burada da başarılı olurlarsa İspanya’nın Barcelona kentinde futbol hayatını devam ettirecek. Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum Bölge Antrenörü Kemal Coşkun, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, son derece mutlu olduklarını söyledi. Coşkun, "Erzurum, Muş ve Erzincan şehirlerinden dört yavrumuz kampa girmeye hak kazandı. Bu kampa katılabilmek bile çok büyük bir başarıdır. Yaşları 12-13 olan bu futbolcularımızın ileride çok güzel işler yapacaklarını biliyoruz. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur“ dedi. Kampa katılacak futbolcular şöyle:
"Abdulhamit Efe (13) Yakutiyespor, Sezer Taşkolu (12) Erzincan, İsmail Çelik (13) Muş ve Faruk Çiçek (13) Muş."

Editör

Son Güncelleme: 23.10.2012 10:50
Anahtar Kelimeler:
Barcelona
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A. güneş 2013-02-21 10:48:57

ben erzincanda faal futbolla iç içe bulunan ve top oynamış biriyim sezer taşkolu isimli futbolcuyu yakından izliyorum ama yetenek ama beyefendi allah futbolla ilgili ne varsa vermiş maşallah değil barsanole dünyanın her takımında futbol oynar.duyduğuma çok transfer teklifi aldığı