DEV MAÇ ATATÜRK STADI’NDA

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta hafta sonu oynanacak olan Altınordu-Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı için iki takımda maça bileniyor. Zor maç Pazar günü İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak.

18 Nisan 2013 Perşembe 18:26
DEV MAÇ ATATÜRK STADI’NDA
Nurullah PALA

Pazar günü İzmir dev bir futbol karşılaşmasına sahne olacak. Ligde lider durumda bulunan ve son iki hafta şampiyonluğunu ilan ederek girmek isteyen İzmir Altınorduspor ile grupta ilk beşe kalıp 2. Lig ümitlerini play offa taşımak isteyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Bu zorlu maçı Türkiye’nin en çok seyirci alma kapasitesine sahip olan stadyumlarından biri olan İzmir Atatürk Stadı’nda oynatma kararı aldı. İki takımda da şimdi İzmir Atatürk Stadı’nda maç oynamanın heyecanı yaşanıyor.
Ege’de Erzurum seferberliği
Pazar günü oynanacak olan dev maç öncesinde Ege Bölgesi’nde ikamet eden Erzurumlular da harekete geçti. Atatürk Stadı’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma için Erzurumlular maça akın edecek. İzmir Ege Erzurum Dernekleri Federasyonu da şimdiden Pazar günkü maç için hazırlıklar yapmaya başladığı belirtildi. Ege’deki Erzurumlular, “Biz takımımızı yalnız bırakmayacağız. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u karşılamaya hazırlanıyoruz” dedi.
Altınorduspor çok formda
Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken ve zirveye oturan Altınorduspor, ligde en son 26. Haftada deplasmanda 1-0 kaybettiği Sancaktepe maçından sonra hiç maç kaybetmedi. Ege’nin lacivert-kırmızılı takımı Altınorduspor, tam beş haftadır üst üste aldığı galibiyetlerle bir anda 15 puan topladı. 74 puanla ligde lider olan İzmir ekibi, ligde 23 galibiyetle en fazla galip gelen takım olma unvanını da elinden bulundururken rakip fileleri 70 golle en çok havalandıran takım oldu. Altınorduspor 31. Hafta sonunda en az gol yiyen takım olarak kalesinde sadece 21 gol gördü. Altınorduspor, Pazar günü oynayacağı Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçına ise Teknik Patron Sadık Gündoğdu yönetiminde hazırlanıyor.
Belediyespor galibiyete inanıyor
Evinde Isparta Emrespor’u Ekrem Sütçü’nün muhteşem golü ile deviren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da da hazırlıklar sürüyor. Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altınordu maçına bilenen Erzurum ekibi, üç puan parolası ile zorlu karşılaşmaya bileniyor. Erzurum ekibinin Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Emrespor galibiyetiyle yeniden ilk beşteyiz. Hedefimiz üç hafta sonunda da burada bulunmak ve play offa çıkmak. Bunu başaracağız: Ege’deki tüm Erzurumluları maça bekliyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 18.04.2013 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.