Deplasmanda ilk galibiyet

BB Erzurumspor deplasmanda ilk galibiyetini ligin 16. Haftasında aldı.

admin
admin
18 Aralık 2017 Pazartesi 00:12
Deplasmanda ilk galibiyet

lazığspor karşılaşması öncesi deplasmanda 7 maç oynayan mavi-beyazlı ekip 4 mağlubiyet, 3 beraberlik almıştı. Elazığspor karşısında ilk deplasman galibiyetini alan mavi-beyazlı ekip maç sonrası büyük sevinç yaşadı. Oyuncularıyla kucaklaşan Teknik Patron Mehmet Altıparmak, galibiyet coşkusuna ortak oldu.

Öte yandan soyunma odasında da kenetlenen mavi-beyazlı ekip galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, oyuncularının sahada kendilerine verilen bütün görevleri layıkıyla yerine getirdiklerini dile getirdi.

Sahadaki üstün mücadelelerinden dolayı futbolcularını tebrik ettiğini belirten Altıparmak, şunları kaydetti:

"Zor bir deplasmandan 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Rakibimiz bizden öndeydi. Hem onları yakalama hem de play-off potasına yaklaşmak adına iyi bir maç oldu. Elazığ'da zaten galibiyet için oynayacağımızı futbolculara söylemiştim. Açıkçası kazanacağımızı biliyorduk, iyi oynadık, nitekim kazandık ve üç puanımızı aldık."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumErzurumsporElazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.