DEMİRHAN YENİDEN BAŞKAN

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da olağanüstü genel kurula gitti. Seçime tek liste ile giren Ali Demirhan, üçüncü kez BB Erzurumspor başkanlığına seçildi.

SALİH YILDIRIM
SALİH YILDIRIM
08 Ocak 2017 Pazar 23:08
Erzurum Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen olağanüstü genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan Başkanlığı’nı Hüseyin Bekmez’in yaptığı kongrede, divan üyeliğini Halil Özcan ve Ahmet Yokuşuş yaptı. Rahatsızlığı nedeniyle sesi kısılan Ali Demirhan’ın yerine faaliyet raporunu Zafer Aynalı okudu. Yoğun sevgi gösterisi adı altında sahneye çıkan Kulüp Başkanı Ali Demirhan, “Dik dur eğilme, kardeşlerin seninle” ve “Büyük Başkan” sloganları altında sahneye çıkarak kısa bir konuşma yaptı. Kısık sesine rağmen bir konuşma yapan Demirhan, besmele ile başladığı konuşmasını “Vallahi olacak, billahi olacak, Erzurumspor bu sene şampiyon olacak” sözleriyle tamamladı.
ASLAN VE ATASEVER LİSTE DIŞI
Bir süre önce BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen tarafından istifaya zorlanan, ancak, “Bu kulübün başkanı benim, bende de onları istifalarına ilişkin bir dilekçe yok” diyerek sahip çıktığı Genel Kaptan Murat Aslan ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı olan Tuncay Atasever’e, Demirhan listesinde yer vermedi.
371 DELEGENİN 192’Sİ KATILDI
Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi’nde yapılan genel kurulda, 371 delegenin 192’si katılım sağladı ve 190 oy alan Ali Demirhan 3. kez başkan seçildi. Kongrede bir konuşma yapan Başkan Demirhan, “Söz verdik şampiyon olacağız. Bu kulüp kimsenin babasının malı değil. Sizin sevginize layık olmaya çalışıyoruz. Samimiyetimle söylüyorum; sizleri seviyoruz, sizlerin de bizi sevdiğinize inanıyoruz. Erzurumspor bu sezon şampiyon olacak ve bir üst lige çıkacak. İnşallah Erzurumspor 2018 yılında Süper Lig’de olacak.” diye konuştu.


İŞYE YENİ YÖNETİM
Toplam 190 delegenin oyunu alan BB Erzurumspor yönetimi, şu isimlerden oluştu:
Başkan Ali Demirhan, Zafer Aynalı, Mehmet Tan Özyapar, İbrahim Bulut, Murat Anatepe, Metin Barlak, Celal Emrah Yüce, Abdurrahman Şakiroğlu, Osman Akgül, Uğur Yürekseven, Gökhan Yılmaz, Taner Tugay, Hayrettin Aydın, Kenan Sezer, Ethem Tanrıver, Savcı Kaya, Dilaver Yılmaz, Yunus Kop, Şahin Kara, Vedat Aydın, Haki Baran, Enes Yerdelen, Mustafa Macit, Yıldırım Hakan Oral, Muammer Aydın. 

Editör

Son Güncelleme: 08.01.2017 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.