DEMİRHAN: MİSAFİR TAKIMLARI, DADAŞLIK RUHU İLE KARŞILAYALIM

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, “Erzurumspor stadı siyasal hesaplaşmanın yeri değildir. Lütfen, misafir takımları dadaşlık ruhu ile karşılayalım” dedi.

admin
admin
28 Ağustos 2016 Pazar 10:19
DEMİRHAN: MİSAFİR TAKIMLARI, DADAŞLIK RUHU İLE KARŞILAYALIM
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından BB Erzurumspor, 3 Eylül Cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği Amedspor maçı öncesi Dadaşların hoş görü çerçevesinde misafirperverlik gösterilmesini isteyen Kulüp Başkanı Ali Demirhan, “Erzurumspor stadı siyasal hesaplaşmanın yeri değildir. Lütfen, misafir takımları dadaşlık ruhu ile karşılayalım” dedi.
ERZURUM STADI, SİYASAL HESAPLAŞMANIN YERİ DEĞİL
Taraftarların her misafir takımı Dadaşlık ruhu ile karşılanması gerektiğini ifade eden BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Demirhan, Amedspor maçı öncesi şu açıklamada bulundu:
“Sezonun ilk resmi akşam maçını 3 Eylül’de kendi sahamızda Amedspor’u konuk edeceğiz. Bu maçta taraftarlarımızdan önemli ricam şu, maçta kesinlikle provokasyon olmamalı, Sporun ortak dili barış ve kardeşliktir, Erzurum ve Erzurumspor stadı siyasal hesaplaşmanın yeri asla değildir. Bütün gelen takımları en üst düzeyde Erzurum'a yakışır, Dadaşlık ruhu ile karşılayarak taraftarlarımızın centilmen desteği ile mağlup ederek gönderelim. Bizim için sporun manası, sevgidir, kardeşliktir. ‘O bize taş attı’ bizde atalım dersek bu işin sonu gelmez. Daha önce yaşadığımız olaylar nedeniyle, Kulübümüzün ağır para cezası ödemeye ve sahamızın birden fazla kapanma cezasına hükmedilmek istemiyoruz. Onun için bölgedeki kardeş iller olarak 15 Temmuz ruhu ile birlikte birbirimizi seveceğiz, kenetleneceğiz. Bölgeye hizmet ve huzur gelmesi lazım. Provokasyon kışkırtmalara karşı İl Spor Güvenlik Kurulu Kararı çerçevesinde konuk Amedspor takımı seyirce getirmeme karar aldı. Misafir takımımızı en güzel şekilde karşılayarak uğurlayacağız. BB Erzurumspor Kulübü olarak taraftarlarımızdan tek isteğimiz takımınızı provokatör eylemlere fırsat vermeden tribünlerde 90 dakika centilmenlik örneği ve alkış sevgisini pekiştirerek sahadan ayrılalım.” 

Editör

Son Güncelleme: 28.08.2016 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.