Demir’den terapi

Pazar günü deplasmanda Aydın 1923 ile karşılaşacak olan Büyükyehir’de hazırlıklar tam gaz. Mehmet ve Murat Gülbaba’dan yoksun kadrosu ile Aydın’da mücadele edecek olan Büyükşehir’de teknik patron Demir, oyuncularının beynini yıkıyor.

29 Şubat 2012 Çarşamba 21:21
Demir’den terapi
Geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde Çarşamba’yı gole boğan ve sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılan Büyükşehir Belediyespor, bu maçta alınan galibiyetin tesadüfi olmadığını Aydın deplasmanında da göstermenin peşinde. Hazırlıklarını Teknik Patron Faik Demir, yardımcıları Kenan Öztürkr, Yusuf Arslan ve Kaleci Antrenörü Sadık Öztürk yönetiminde sürdüren mavi-beyazlılar, galibilete kilitlendi. Çarşamba galibiyetinin kendilerine ilaç gibi geldiğini ifade eden Teknik Direktör Faik Demir, “Bu galibiyet play off umutlarımızı artırdı. Amacımız Aydın deplasmanından da iyi bir sonuçla ayrılmak. Bunu başaracak güçteyiz, Aydın’a galibiyet için uçacağız” dedi. Pazar günkü zorlu maça sarı kart cezalısı Mehmet Türk ve Murat Gülbaba’dan yoksun bir şekilde çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Faik Demir, bu iki futbolcunun yerine oynayacak olan isimlerin de kendilerini aratmayacağını ve görevini en iyi şekilde yapacaklarını söyledi. Aydınspor 1923 maçının hazırlıklarına dün de devam eden Mavi-beyazlılarda futbolcularda kendilerinden zorlu deplasman öncesinde oldukça emin. Dün Yeni Sentetik Sahada yapılan çalışmada oldukça hırslı ve istekli gözüken futbolcular taraftara galibiyet sözü verdi.

İSTASYON ÇALIŞMASI YAPTI
Dün Aydın maçı hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor’da dün kültür fizik ve koşu idmanı ile başlayan antrenmanda daha sonra Teknik Direktör Faik Demir, oyuncularına istasyon ve ağırlık çalışması yaptırdı. Mavi-beyazlı oyuncuların çalışmada oldukça hırslı ve istekli oldukları gözükürken, teknik patron Faik Demir’in gözüne girmek için var güçleri ile çalıştılar. Mavi-beyazlı topçular, hedeflerinin Aydın deplasmanından da iyi bir sonuçla Erzurum’a dönmek olduğunu belirterek, Çarşambaspor galibiyetinin play off umutlarını artırdığını ve iyi bir moral kaynağı olduğunu ifade ettiler. Teknik Patron Faik Demir’de Çarşamba maçında aldıkları galibiyetin anlam taşıması için Aydın’dan da puan yada puanlarla dönmek zorunda olduklarını belirtti. Genç Teknik Adam Faik Demir, taraftara da Çarşamba maçındaki desteğinden dolayı teşekkür etti. Soğuk havaya rağmen maç boyunca susmayan ve futbolcuları destekleyen taraftara teşekkür eden Demir, “Taraftarımızdan bundan sonra da destek bekliyoruz. Onların desteği ile mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Mavi-beyazlı takımın hocası geçtiğimiz Pazar günü oynadıkları Çarşambaspor maçında futbolcularının çok güzel bir futbol ortaya koyarak farklı bir galibiyet aldığına işaret etti.
Buarada Aydın deplasmanına gitmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Patron Faik Demir’in cezalı olan futbolculardan Mehmet Türk’ün yerine Muhammet Emin Bayoğlu, ya da Emre Çelik’e görev vermesi beklenirken, bir diğer sarı kart cezalısı olan Murat Gülbaba’nın yerine ise Uğur Arslan’a savunda görev vermesi bekleniyor.

Editör

Son Güncelleme: 01.03.2012 09:40
Anahtar Kelimeler:
Demir’den Terapi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.