Dadaşların play-off sevinci

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un, sahasında karşılaştığı Ümraniyespor'u 4-3 mağlup ederek rövanş maçı için avantaj yakalaması mavi beyazlı taraftarlarca coşkuyla kutlandı.

admin
admin
12 Mayıs 2018 Cumartesi 13:13
Dadaşların play-off sevinci

Spor Toto 1. Lig'de play-off yarı final ilk maçında Ümraniyespor'u sahasında 4-3 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarları büyük sevinç yaşadı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından mavi beyazlı takımın ikinci maç için avantaj yakalamasını kutlamak amacıyla kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde toplanan taraftarlar, "Mavi-beyaz, şampiyon Erzurumspor" sloganları atarak yürümeye başladı.

Ellerinde mavi-beyazlı flamaları taşıyan ve yaktıkları meşalelerle büyük sevinç yaşayan Erzurumsporlu taraftarlar, trafikteki araçların da korna sesi eşliğinde Havuzbaşı Kent Meydanı'na geldi.

Kutlamaya katılan taraftarlar, "İşte şampiyon, işte Dadaşlar" şeklinde tezahürat yaptıktan sonra dağıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDADAŞPlay Off
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.