Dadaş Müdürün ayağı uğurlu geldi!

Dadaş Müdürün ayağı uğurlu geldi!

admin
admin
12 Mayıs 2021 Çarşamba 23:12
Dadaş Müdürün ayağı uğurlu geldi!

Vedat REFAYELİ

‘’Benim gelişimi bekliyorlarmış demek ki’’ diye söze başladı Muzaffer Çintimar.

Adana Spor İl Müdürü olan hemşehrimiz Muzaffer Çintimar’ı Adana Demirspor’un şampiyonluğundan dolayı kutlamak için önceki gün akşamdı, telefonla aradım.

Anladım ki, doğduğu şehrin takımının içinde bulunduğu durumdan dolayı üzgün ama doyduğu şehrin elde ettiği bu başarısından ötürü de bir hayli mutlu.

İşte böyle farklı duygular içerisinde olan Muzaffer Çintimar Müdürümle sohbet ettim biraz.

Uzun zamandır süper lig mücadelesi veren ama bir türlü muvaffak olamayan Demirspor’un sonunda zafere ulaşmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Çintimar, daha 9 aydır görev yaptığı bu şehre ve takımına da çok önemli bir hizmet yapmış ki, o öyle unutulası gibi değil!

Demirspor’un bu yeni sezonda maçlarını oynayacağı stadı bitirmek ona nasip olmuş.

***

‘’ Ben geldiğimde Adana Yeni Şehir Stadının bitirilmesi yılan hikayesine dönmüştü. 7 yıldır devam eden bir inşaat vardı. Hemen işe koyulduk ve o stadı belirlenen tarihten çok daha önce bitirmeyi başardık. Çoğu kişi için hayaldi ama gerçek oldu. Bugün Demirspor süper lig maçlarını bu yeni statda oynayacaksa bunda biraz da benim katkım olduğunu düşünüyorum. Ben gibi çalışma arkadaşlarımızın da özverileriyle Demirspor’a süper lig için tam tekmil bir stad hazırladık, onların emrindedir artık’’ dedi.

2020 yılının Temmuz ayında Adana’da göreve başladığını söyleyen Çintimar, ‘’Ben göreve başlarken stadda ne çim vardı ne de koltuk. Hepsini kısa sürede hallettik ve çoğu kişi de bu işe şaşırdı’’ diye konuştu.

***

Erzurum’un ligde kalmasının artık mucizelere bağlı olduğunu da söyleyen Çintimar, ‘’Şahsen ben umutsuz değilim. İnşallah o mucize gerçekleşir, ben burada yeniş sezonda Demirspor ile Erzurum maçını seyrederim. Hiç de kötü olmaz’’ dedi.

Gurur duyduğumuz Erzurumlu bürokratlardan olan Çintimar müdürümün bu stat işi ilk işi değil.

Adana’dan önce en son 9 yıl görev yaptığı Kocaeli stadının da yapımında büyük emeği vardı.

Bu arada, Adana Yeni Stadyumunun yapımında emeği geçen çalışma arkadaşlarıyla fotoğraf veren Çintimar, facebook sayfasında yaptığı paylaşımda da, ‘’ Bu büyük şampiyonluğun parçası olan çalışma arkadaşlarımı da kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.