CURLİNG LİGİ BAŞLADI

Türkiye’de Curlingin kalbi Erzurum’da atıyor. Kulüplerarası Curling Ligi Erzurum’a Curling Arena’da oynanan ilk hafta maçları ile start aldı.

09 Kasım 2012 Cuma 16:16
CURLİNG LİGİ BAŞLADI
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen ve Erzurum Gençclik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı Curling Ligi’nde ilk hafta maçları kıran kırana geçiyor. Nefesleri kesen müsabakalara 10 erkek, 10 bayan olmak üzere 20 takım katılıyor. Erzurum’dan 14 kulübün mücadele ettiği ve Mecidiye Mahallesi’ndeki Milli Piyango Curling Arena’da oynanan müsabakalara Kocaeli ve İstanbul’dan da üç bayan üç erkek olmak üzere altı takım katılıyor. Erzurumlu antrenörler Ahmet Çelik, Sadık Topaloğlu, Fatih Işık, Burak Korucu gibi antrenörlerde kendi takımlarını zirveye taşımak için kafa yoruyor. Gençlikspor, Çelebispor, Albayraklar, Atatürk Üniversitesi, Palandöken Gençlik ve Nenehatun Spor, Ejderspor, Narmanspor gibi takımlar zirve mücadelesi veriyor. Ligde yapılan ilk hafta maçlarını Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdür Yardımcısı Burhanettin Eser, GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ve Narmanspor kulübü Başkanı Hüseyin Yavuz ve Asbaşkan Erdal Karahan ile İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık’ta izledi.

Editör

Son Güncelleme: 09.11.2012 16:21
Anahtar Kelimeler:
CURLİNG LİGİ BAŞLADI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.