Curling Kadın Milli Takımı Vali Memiş’i ziyaret etti

Türkiye Curling Kadın Milli Takımı, Erzurum Valisi Okay Memiş'i ziyaret etti.

admin
admin
07 Aralık 2018 Cuma 22:28
Curling Kadın Milli Takımı Vali Memiş’i ziyaret etti

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de 7 yıl önce kurulup kısa sürede adını duyurmayı başaran Curling Kadın Milli Takımı ve yöneticilerinin Vali Memiş'i makamında ziyaret ettikleri bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Memiş, Erzurum'un dünyada kış sporlarında Türkiye'yi temsil ettiğini belirtti.

Çok sayında ülkenin katıldığı Avrupa Curling Şampiyonası'nda alınan başarının önemli olduğuna dikkat çeken Memiş, şunları kaydetti:

"Erzurum artık kış turizminde dünyaya ismini duyurmuş bir şehir ve iklim yapısından dolayı müthiş bir potansiyele sahibiz. Kayak merkezimizin yanında kapalı spor salonlarımızla birlikte kış sporlarında hem sporcu yetiştiriyoruz hem de uluslararası şampiyonalarda başarı elde ediyoruz. Sıkıcı kentler kan kaybediyor. Bizler devletimizin desteğiyle Erzurum'u ve bölgemizi, başta kış sporları olmak üzere, tarımda, sanayide, hayvancılıkta ülkemizin lokomotif şehri yapacağız."

Açıklamada, ziyarette Antrenör Sadık Topaloğlu, yönetim kurulu üyeleri Murat akın, Güngör Şenses, Erdal Karahan, Erzurum Curling İl Temsilcisi Resul Çelebi ve sporcuların da hazır bulunduğu belirtildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.