"Çok iyi bir takım kurduk"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Özköylü, "Çok iyi bir takım kurduk. Gerçekten benim içimi çok rahatlatan bir oyuncu topluluğuna sahibiz" dedi.

admin
admin
03 Ağustos 2017 Perşembe 21:18
"Çok iyi bir takım kurduk"

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Çok iyi bir takım kurduk. Gerçekten benim içim çok rahatlatan bir oyuncu topluluğuna sahibiz." dedi.

Özköylü, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımda rotasyona girdiklerini ve yeni bir kadro kurduklarını söyledi.

Birçok transfer yaptıklarını ve görüştükleri yeni sporcuların da olduğunu ifade eden Özköylü, "Çok iyi bir takım kurduk. Gerçekten benim içim çok rahatlatan bir oyuncu topluluğuna sahibiz. Ama bu oyuncu topluluğunun bizim istediklerimizi yapar hale gelmesi, sahada istediğimiz oyun sistemini yüzde 100 uygular hale gelmesi zaman alacak." diye konuştu.

Özköylü, sezonun ilk 4-5 haftalık sürecinin kendileri için çok önemli olduğuna işaret ederek, "Çok zor bir ligdeyiz. Baktığınız zaman ilk on haftalık fikstürümüz oldukça zor. Bu zorlu süreçte hiçbir mazeretin altına sığınmadan, bu iyi takımla 4-5 haftalık süreci en iyi şekilde geçirip, iyi sonuçlar alıp, takımın öz güven konusunda daha iyi bir değer kazanmasını sağlamaya gayret göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Takımın sportif direktörü Zafer Demir ise TFF 1. Lig'de yeni bir takımla mücadele etmenin kolay olmadığını belirtti.

Kulüp yöneticilerinin büyük fedakarlıklar yaptığını anlatan Demir, şunları kaydetti:

"Çok kaliteli bir ligdeyiz. Bizler de bu konuda elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Yönetimimiz çok büyük fedakarlık yapıyor. Erzurum bir spor şehri. Bu şehir birinci lig görmüş bir şehir. Taraftarın bu heyecanını, ruhunu görüyoruz. Bu durum, bizim açımızdan çok güzel."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.