ÇİNTİMAR’I SIRTINDAN HANÇERLEDİLER

Temmuz ayının son günü yapılan olağanüstü genel kurulda Buz Hokeyi Federasyonu Başkanlığına seçilen Fatih Çintimar’a en büyük darbe kendi memleketinden geldi.

03 Mart 2012 Cumartesi 20:34
ÇİNTİMAR’I SIRTINDAN HANÇERLEDİLER
Başta Erzurum kulüpleri Çintimar yönetimindeki yeni federasyonun genel kurula gitmesi için imza topladı. Adeta sırtından hançerlenen Çintimar’da bu girişimi hazmedemeyerek olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. 
Buz Hokeyi Federasyonu olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. 30 Temmuz 2011 tarihinde yapılan olağganüstü konrede iş başına gelen Fatih Çintimar Başkanlığındaki Buz Hokeyi Federasyonu olağanüstü konre kararı aldı. Çoğunluğunu Erzurum Buz Hokeyi Kulüpleri yönekticilerinin topladığı imzalar sonucu federasyon seçimli olağan üstü kongreye gitme kararı aldı. Buz Hokeyi Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamada: “Federasyonumuz Yönetim Kurulunun 15.02.2012 tarihli toplantısında, Olağanüstü Genel Kurul talebine yönelik toplanan imzalar neticesi 07.04.2012 Cumartesi günü Olağanüstü Genel Kurul yapılmasına karar verilmiştir. Alınan karar uyarınca tüm kulüplerin 05.03.2012 tarihi mesai bitimine kadar, tam adı, soyadı, telefon ve iletişim/posta adreslerinin belirtilmiş olduğu delege listesinin yürürlükteki mevzuat hükümlerine göre seçilerek, Federasyonumuzun adresine posta ve faks ile göndermeleri gerekmektedir.” denildi.
KISA SÜREDE BÜYÜK İCRAATLAR YAPTI
Erzurumlu bir spor adamı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı olması şehirde ve spor camiasında büyük bir sevinç yaratmıştı. Temmuz ayında Federasyon Başkanlığına seçilen Çintimar’ı Erzurum dönüşü yüzlerce kişi karşılayarak kendisine sevgi gösterisinde bulunurken, Çintimar, Buz Hokeyi Federasyonu başkanlığına seçilen bir Erzurumlu olarak hemşehrilerini gururlandırmıştı. Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaaddin Karaca, Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Fatih İstanbulluoğlu’ndan sonra beşinci Erzurumlu federasyon başkanı olan Çintimar, Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı olduktan sonra, buz hokeyinde büyük işlere imza atmıştı. Tüm birimleri ile Buz Hokeyi’ni ayağa kaldırmak ve diğer illere de buz tesisleri kazandırmak için kulları sıvayan Fatih Çintimar, yaptığı gelişim kampları ile Türkiye’de yüzlerce genci sporun içine çekerken, onlara buz hokeyini sevdiren spor adamı olarak tarihe geçti. İlk kez geniş katılımla yaş gruplarına Milli takıma Sporcu Seçme Gelişim kamplarını başarılı bir şekilde yapan Fatih Çintimar Başkanlığındaki Buz Hokeyi Federasyonu, tüm gençlerin gönlünde taht kurdu. Buz Hokeyi Federasyonu Kurumsallaştırma konusunda büyük aşama kaydeden Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, tüm yaptığı hizmetlere karşılık bazı Erzurum kulüpleri ile diğer illerin kulüplerinin yöneticilerine yaramadı. Çintimar, buz hokeyi tarihinde deplasmanlara uçakla sporcu kafilelerini gönderen federasyon başkanı olarak da tarih yazdı.
ŞENGEL SESLERİ YÜKSELDİ
Fatih Çintimar Başkanlığındaki Buz Hokeyi Federasyonu’nun 7 Nisan 2012 tarihine olağanüstü kongre kararı almasının ardından Buz Hokeyi Federasyonu Başkan adaylığı için bir başka Erzurumlu işadamı olan Cemal Şengel’in ismi ön plana çıktı. Aynı zamanda Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel’in Buz Hokeyi Federasyonu Başkanlığına aday olması için gelen tekliflere sıcak baktığı ve “evet” dediği öğrenildi. Şengel’in Buz Hokeyini iyi bir noktaya getiren Erzurumlu Fatih Çintimar Başkanlığındaki yönetimin icraatlarını devam ettirmek ve bir Erzurumlu olarak taşın altına elini koymak için görevden kaçmayacağını ve federasyon başkanlığı aday olacağını açıkladığı öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 03.03.2012 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.