ÇİNTİMAR TEK ADAY

Türkiye Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu yarın Ankara’da yapılacak. Kongreye Fatih Çintimar tek aday olarak girecek.

27 Eylül 2013 Cuma 16:49
ÇİNTİMAR TEK ADAY
Türkiye Atletizm Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu Antara’da yapılıyor. Türkiye Atletizm Federasyonu’ nun Ana Statüsünün 20. Maddesi (1b4) bendi gereği Olağanüstü Genel Kurul, 28 Eylül 2013 tarihinde saat 10:00′da Ankara Crowne Plaza Oteli’nde, yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde ise Olağanüstü Genel Kurul, bir sonraki gün olan 29 Eylül 2013 tarihinde aynı yer ve aynı saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Türkiye’de atletizmde yaşanan doping olayları sonrası Mehmet Terzi federasyon başkanlığından istifa etmişti. Terzi’nin istifasından sonra Fatih Çintimar, federasyon başkanlığına aday olmuştu. Ahmet Karadağ’ın adaylıktan çekilmesi sonucu yarınki kongrede Fatih Çintimar, tek aday olarak kongreye girecek.

Editör

Son Güncelleme: 27.09.2013 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
maşllah 2013-09-27 20:05:06

bir hafta öncesinin haberini yeni yayınlıyorsunuz güzel habercilik