ÇİNTİMAR SPORCULARI SEVİNDİRDİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde kalan sporculara eşofman dağıttı.

08 Kasım 2013 Cuma 16:24
ÇİNTİMAR SPORCULARI SEVİNDİRDİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kayaklı koşu, atletizm ve güreş branşlarında Sporcu Eğitim Kamp Merkezi’nde kalarak hem spor yapan, hem de eğitim gören öğrencilere eşofman dağıttı. Çintimar, eşofman dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Spor ve Kamp Merkezi olan Erzurum’da geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için daha çok çalışmaları gerektiğini belirterek, sporculardan bundan sonraki çalışmalarda daha aktif ve fedakarca davranmalarını istedi. Çintimar, “Antrenör ve sporcu birlikte işini severek yaparsa, başarı kendiliğinden gelir. Sizlerden daha çok başarılı dereceler bekliyoruz. Sizin şu an konakladığınız bu sporcu kamp eğitim merkeziden Avrupa ve Dünya şampiyonları çıktı” dedi. Erzurum’un olimpik eğitim kamp merkezi olduğunun bir kez daha altını çizen Erzurum GHSİM Müdürü Çintimar, “Bizim en büyük gayretimiz ve çalışmamız, Erzurum’un sporunun kalkınmasıdır. Türk sporuna kaktı sağlamaktır. Erzurum’da spora en iyi şekilde hizmet etmek için seferber olmuşuz. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ile Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve Valimiz Ahmet Altıparmak’ın destekleri ile öğrencilerimizin güzel bir ortamda en iyi bir şekilde spor ve kamp yapmalarını sağlıyoruz. Büyüklerimizin destekleri ile aldığımız eşofmanları kendilerine hediye ettik” şeklinde konuştu. Eşofman Dağtım Törenine Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, GHSİM Personel Müdürü Selami Kızılkaya, Antrenörler ve Sporcu Eğitim Kamp Merkezi Tesis Amiri Yakup Çiltaş ile Ahmet Keleş de katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 08.11.2013 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.