ÇİNTİMAR HARIL HARIL

30 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak olan Buz Hokeyi Federasyonu Başkanlığı seçimlerine aday olan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

11 Temmuz 2011 Pazartesi 19:44
ÇİNTİMAR HARIL HARIL
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, aday olduğu Buz Hokeyi Federasyonu Başkanlığı’nı kazanmak için yoğun bir çalışma yapıyor. 30 Temmuz 2011 tarihinde yapılacak olan Buz Hokeyi Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde Federasyon Başkanlığı’na aday olan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, yoğun bir tempoda seçime hazırlanıyor. Çintimar, seçim çalışmalarına tüm gücü ile devam ederken, seçimden zaferle çıkacaklarına inandığını söyledi. Başarılı bürokrat, bugünlerde Erzurum, Ankara, İstanbul ve Kocaeli arasında mekik dokuyor.

BUZ HOKEYİ DÜNYA STANDARTLARINA ÇIKACAK
Artık Türkiye’de ve özelliklede Erzurum’da birbirinden önemli ve özellikli buz salonlarının olduğuna işaret eden Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Adayı Fatih Çintimar, seçimi kazanmaları halinde ekip ruhu ile hareket edeceklerini ve Türkiye’de buz hokeyini dünya standartlarına kavuşturacaklarını söyledi. Çintimar, “Seçimi kazanırsak, yapacağımız çalışmalarla buz hokeyini Avrupa ve dünya standartlarına ulaştıracağız. İnanıyorum ki, bir kaç yıl içinde artık Türk Milli takımları dünya ve Avrupa Buz Hokeyi Arenasına çıktığında rakipleri ile kafa kafaya mücadele eden bir konuma gelecek. Bunun içinde en büyük potansiyelimiz, gençlerimiz ve tesislerimiz” diye konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ÇİNTİMAR HARIL HARIL
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.