CELLAT: KADRO DIŞI KALAN FUTBOLCUMUZ YOK

Üç futbolcunun kadro dışı kaldığı ile ilgili haberlere açıklık getiren Futbol Şube Sorumlusu Abdurrezak Cellat, “Sadece Emrah’ı kadro dışı bıraktık, o da bizden af diledi, biz de kendisine kulüp disiplin kurulu planları kapsamında 4 bin TL para cezası verdik. İkinci yarı kamplarına katılacak” dedi.

13 Aralık 2012 Perşembe 10:19
CELLAT: KADRO DIŞI KALAN FUTBOLCUMUZ YOK
Nurullah PALA haberi...


Kaleci Lokman Atakol, Musa Ballı ve Emrah İnanç’ın Altınordu maçı sonrası kadro dışı bırakıldığı yönündeki haberlerle ilgili kulüp binasında Futbol Şube Sorumlusu Abdurrezak Cellat tarafından basın toplantısı düzenlenerek açıklık getirildi. Cellat, üç futbolcunun da kadro dışı bırakılmadığını belirtti. Sadece Emrah İnanç’ı kadro dışı bırakma kararı aldıklarını ancak kısa bir süre içerisinde bu futbolcunun kendilerine gelerek af dilediğini ve bu futbolcunun kadro dışı cezasını kaldırdıklarını ve para cezası verdiklerini söyledi. Cellat, “Biz bu futbolcuya kulüp yönetimi olarak disiplin talimatları gereği kendisine 4 bin TL bir para cezası verdik. Bu cezayı da kendisine tebliğ ettik. Kendisi ligin ikinci yarısı için yapacağımız kamplara katılacak. Şu anda kafasını dinlemesi için kendisine iki hafta izin verdik” dedi.
KENDİSİNİ İTMESEM İSTENMEYEN OLAY ÇIKABİLİRDİ
Takımdaki tüm futbolculara her zaman eşit mesafede yaklaştığını ve tüm futbolcularında kendisini bir ağabey olarak gördüklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Abdurrezak Cellat, Emrah İnanç’a kesinlikle sert bir harekette bulunmadığını söyledi. Cellat, “Tabi her futbolcu her zaman ilk onbirde oynamak ister, ancak kulüplerin ve teknik adamlarında kafalarında plan program taktik vardır, bunları uygular. Emrah’ta ligde dokuz maç ilk onbirde oynama şansı bulmuştur. Son günlerde oynamaması nedeniyle morali bozuktu. Kendisi biraz yüksek sesle konuşunca, ağzını kapatarak, itekledim ve olay yerinden uzaklaştırdım. Kendisi de kısa bir süre sonra gelip, boynuma sarılarak, ‘Ağabey sen olmasaydın, kötü şeyler olabilirdi’ dedi. İşte tüm mesele budur, ben kendisini iteklemeseydim, bugün çok farklı bir ortam olurdu. Dikkat ederseniz, bir maçta kırmızı kart gören bir futbolcu kırımızı kart gördüğünde taşkınlık olmasın diye, takım arkadaşı onun ağzını kapatarak, saha dışına çıkmasını ve hakemin yanından uzaklaşmasını sağlar, işte bende aynısını yaptım ve Emrah’ın tahriklere kapılmamasını önlemek için ağzını kapattım” dedi.
MUSA BALLI’YA SAYGI DUYUYORUM
Musa Ballı olayının tamamen farklı olduğunu belirten Futbol Şube Sorumlusu Abdurrezak Cellat, “Musa Ballı’yı kadro dışı falan bırakmışlığımız yok. Kendisi bana haftalar önce geldi, sürekli oynayamadığından yakınarak, “Ağabey artık ben futbolcu olarak son dönemlerime geldim, artık sürekli oynayıp, maddi anlamda bir kazanç elde etmek istiyorum, şayet devre arasında benim sürekli olarak oynayabileceğim bir takım olur ve anlaşıp o takıma gidersem, bana destek olurmusunuz?” dedi. Bende kendisine bu cesur davranışı karşısında ancak saygı duyacağımı söyledim ve kulüp yönetimi olarak kendisine her türlü kolaylığı göstereceğimizi ilettim. Kendisi de şu an iki hafta izinlidir, eğer bir takımla anlaşamazsa, Musa da bizim mukavelesi devam eden futbolcumuzdur” diye konuştu.
LOKMAN: ÜÇ HAFTA RAPORLU
Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Abdurrezak Cellat, kaleci Lokman Atakol’un kadro dışı kalmasının söz konusu olmadığını belirterek, “Kendisi Altınordu maçında sakatlandı. Doktor üç hafta idmana çıkmama ve maç oynamama raporu verdi. Lokman da bize gelip, bu raporlu süresini evinde geçirmesi konusunda izin istedi, bizde kendisine izin verdik” dedi. Cellat, nasıl ki bir kulübe transfer yapıldığı gibi o kulüpten başka kulübe giden futbolcuların da olabileceğini belirterek, “Bizim nasıl ki kafamızda takıma transfer takviyesi yapma isteğimiz var ise, bu kulüpten başka kulüplere gitmek isteyen futbolcular da olacak. Hatta kulübümüze maddi anlamda büyük getirisi olacak bir transfer teklifi ile kulüpler bize gelirse bizimde onlara kapımız her zaman açık olur” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 13.12.2012 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2012-12-14 16:09:09

böyle deniliyor ama taraftar sitelerinde tam tersi söyleniyor.