Canlı yayında açıkladı: İnşallah o formayı giyerim...

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Erzurumspor futbolcusu Lokman Gör, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

admin
admin
07 Haziran 2019 Cuma 20:03
Canlı yayında açıkladı: İnşallah o formayı giyerim...

Büyük takımlarda forma giymek istediğini dile getiren Lokman Gör, büyük takımlarda kalıcı olacağını söyledi. Peki, Lokman Gör Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte deneyimli stoperin Spor Kazanı programında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

İŞTE LOKMAN GÖR TRANSFER SON DURUM!

Çalışmalar yavaş yavaş devam ediyor. 5 gün sonra askere gideceğim. Tatil için fırsatım olmadı, çalışmalarıma devam ediyorum.

"FRANSA MAÇINI KAZANABİLİRİZ"

Milli Takım iyi futbol oynuyor. Başta Şenol hoca olmak üzere gençlere önem veren kişiler var. Kendi seyircimiz önünde kazanabileceğimizi düşünüyorum. Türkiye olarak seyirci desteğiyle birlikte en kötü 1 puan alabileceğimizi düşünüyorum. Günümüz futbolu pozisyona dayalı. Nerede olacağını bilmeli futbolcu. İspanyol stoperler bunu çok iyi yapıyorlar.

Biz Erzurumspor olarak iyi futbol oynuyorduk. Büyük maçlarda da hezimete uğramadık. Küme düştük, nasip diyelim.

"ERZURUMSPOR'DA ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

Göztepe, Antalyaspor ve Erzurumspor'da şampiyonluk yaşadım. Hayatım boyunca finallere oynayan takımlarda mücadele ettim. İlk kez böyle bir durum yaşadık. Erzurumspor olarak elimizden geleni yaptık.

"İNŞALLAH O FORMAYI GİYERİM"

Erzurumspor'la sözleşmem devam ediyor. Transfer edilmek, istenmek güzel bir şey. İnsanların seni araması kadar güzel bir şey yok. Benim de hayallerim var. Oynamak istediğim yerler var. İnşallah hayallerime ulaşırım. Allah bana büyük takım forması giymeyi nasip eder inşallah.

Bizim Avrupa'daki insanlardan eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. İş ahlakları daha iyi. Bizden daha çok istiyorlar ve bizden daha çok çalışıyorlar. İnşallah Beşiktaş forması giyerim. Büyük takımda kalıcı olabileceğimi düşünüyorum. Kendime güveniyorum.

VİDA'YA ÖVGÜ...

Vida kariyerleriyle müthiş bir oyuncu. Çok beğendiğim bir oyuncu. Pozisyon bilgisi çok iyi. Hırvatistan'da yaptıkları ortada.

TAYLAN HAKKINDA...

Taylan karakteri ve futbolculuğuyla büyük takımlarda oynamalı. İnşallah önce büyük takımlarda sonra da inşallah Avrupa'da forma giyer. - Ajansspor

Editör

Son Güncelleme: 07.06.2019 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.