BUZDA HEYECAN BAŞLIYOR

Yirmi beşinci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları (UNIVERSIADE)’na ev sahipliği yaparak dünyanın gündemine giren Erzurum, şimdi de önemli bir organizasyonlardan birine daha ev sahipliği yapacak.

14 Nisan 2012 Cumartesi 14:34
BUZDA HEYECAN BAŞLIYOR
Erkekler Buz Hokeyi 3. Klasman müsabakaları, Erzurum’da 3 Binlik Buz Arena’da başlıyor. Şampiyona için geri sayım başlarken, ev sahibi Türkiye ilk maçında Pazar günü saat 13.00’da şampiyonanın açılış maçında Yunanistan Buz Hokeyi Milli takımı ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan, İrlanda, Lüksemburg, Moğolistan ve Kuzey Kore'nin mücadele edeceği müsabakalar sonunda grup birincisi olan takım, gelecek yılki 2. klasman müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.
Pazar günü Yunanistan ile karşılaşacak olan Milli takım şu sporculardan oluştu: Kaleciler: Fikri Atalı, Levent Özbaydoğan, Barış Uçele. Oyuncular: Emrah Özmen, Erdoğan Coşkun, Serdar Semiz, Alper Solak, Serkan Gümüş, Yusuf Halil, Gökalp Solak, Batın Kösemen, Bekir Akgül, Oktay Yavuzarslan, Doğu Bingol, Göktürk Taşdemir, Galip Hamarat, Cengiz Akyıldız, Burak Aktürk, Caner Baykan, Cafer Abaylı, Gürkan Çetinkaya.
Pazar günü grup eleme maçlarının ilkinde saat 13.00 Türkiye-Yunanistan ile karşı karşıya gelirken, saat 17.00’da Lüxemburg-İrlanda ile mücadele edecek. Günün son maçında saat 21.00’da Moğolistan-Kuzey Kore ile karşılaşacak.

Editör

Son Güncelleme: 14.04.2012 15:20
Anahtar Kelimeler:
BUZDA HEYECAN BAŞLIYOR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.