BUZDA 'DÜNYA' YALANI

Erzurum'da düzenlenen Buz Hokeyi grup eleme maçları skandallar zincirine sahne oluyor. Dünya Şampiyonası diye komuoyuna yutturulan, ancak grup eleme maçlarından ibaret olan müsabakaları, Buz hokeyi Federasyonu yetkilileri ile sporcular dışından kimse izlemiyor.

16 Nisan 2012 Pazartesi 10:55
BUZDA 'DÜNYA' YALANI
Erzurum'da düzenlenen Buz Hokeyi Grup Eleme Maçları kamuoyuna 'Dünya Şampiyonası' olarak yutturuluyor. Buz Hokeyi Federasyonu ile sporcuların dışından kimsenin izlemediği maçlar tanıtım eksikliği nedeniyle tam bir fiyaskoya sahne oluyor. 
Kamuoyuna yeterince duyurulamayan müsabakalara vatandaşlar ilgi göstermezken, Buz'un içeği burnunda Başkanı Orhan Duman yönetimiyle birlikte maçları izliyor.
Organizasyondan haberdar olmadıklarını dile getiren vatandaşlar ise, Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Orhan Duman'a ve yönetimine tepki gösterdiler. "Böyle Organizasyon Olur mu?" diyen vatandaşlar, "Bu organizasyon, Duman ve ekibinin Erzurum'a şaşı baktığının ve bakacağının ifadesedir. Hem sıradan bir grup eleme maçlarını Dünya Şampiyonası diye yutturuyorlar, hem de yeterince duyuru yapamıyorlar. Şimdi Orhan Duman Erzurum halkını suçlar ilgisiz diye. Allah'tan buz hokeyi salonlarının tekeri yok. Olsa herhalde Orhan Duman, bu salonları ya Trabzon'a, ya da Ankara'ya götürür. Buzda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz." diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2012 21:48
Anahtar Kelimeler:
BUZDA DÜNYA YALANI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cevat 2012-04-22 03:32:55

bu şampiyona 2010 mayıs ayında fatih döneminden önceki yönetim tarafından alındı.cahiller acın iihf sayfasına bakın .tabii iihf in ne olduğunu biliyorsanız .ayakta sizi böyle uyutanlardan hesap sorun yüreğiniz varsa bu yorumu yayınlayın

Avatar
Cahit Arslan 2012-04-16 12:16:44

erzurumda dünya şampiyonası mı yapılıyormuş. hayırlı olsun. bu organizasyonu erzuruma fatih bey kazandırmıştı. tabi bunlara öcünmek düşer.