Buzda da VAR!

Buzda da VAR!

admin
admin
24 Ekim 2018 Çarşamba 13:30
Buzda da VAR!

Futbolda uygulamaya bu sezon konulan VAR uygulamasının bir benzeri de buz pateninde var. Türkiye Buz Paten Federasyonu tarafından yurt dışından satın alınan bir bilgisayar sitemi sayesinde sürat pateni yarışlarında derecelendirme ve hatalar anında değerlendiriliyor.

Geçen hafta sonunda Palandöken Buz Pateni Salonu’nda yapılan Türkiye Şampiyonasında uygulanan sistem sayesinde sporcuların yarış esnasındaki dereceleri ve hakem hataları anında bu sistem sayesinde belirlendi. Gerek antrenörler ve gerekse yarışmacı sporcular, yapılan hataları ve alınan dereceleri anında kamera görüntüleri ile izleme imkanına sahip oldular. Bu uygulama sayesinde artık sürat pateni yarışlarında itirazlar da sona ermiş oldu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.