Buzda 2’nci Artur dönemi!

Buzda 2’nci Artur dönemi!

admin
admin
26 Mayıs 2021 Çarşamba 09:08
Buzda 2’nci Artur dönemi!

Vedat REFAYELİ

Türkiye Sürat Pateni Milli takım başantrönürlüğüne yeniden Artur Sultangaliyev getirildi.

Anna Lukanova’dan boşalan başantrenörlük için arayışa geçen Türkiye Buz Pateni Federasyonu, Sürat Pateni Milli takım başantrenörlüğü için yeniden Artur Sultangaliyev’in kapısını çaldı.

Yaklaşık 2 yıl önce görev yaptığı Milli takımın teklifine ikinci kez evet diyen Kazak antrenör, göreve başladı.

Aralarında milli takım sporcularının da bulunduğu Türkiye Şampiyonası yarışları için Kocaeli’ye gelen ve sporcularını burada da takip eden Sultangaliyev, ikinci defa Türk milli takımını çalıştıracak olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti.

Kazakistan milli takımının eski sporcularından olan Artur Sultangaliyev, amaçlarının olimpiyatlar olduğunu belirterek, teknik ve hız konularına antrenmanlarda ağırlık vereceklerini bildirdi.

Çoğunluğunu Erzurumlu sürat patencilerin oluşturduğu ve Erzurum’da faaliyet gösteren Milli takım antrenör yardımcılığına ise Elif Özden getirildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.