BUZ HOKEY SÜPER LİGİ'NDE PLAY-OFF HEYECANI

Buz Hokeyi Erkekler Süper Ligi'nde şampiyonu belirleyecek play-off maçları 16 Mart'ta Erzurum'da başlayacak. Deplasmanlı olarak gerçekleşen lig sonunda puan durumlarına göre ilk 4 takım play-off'a yükseldi.

14 Mart 2013 Perşembe 10:25
BUZ HOKEY SÜPER LİGİ'NDE PLAY-OFF HEYECANI
Erzurum Buz Arena Salonu'nda başlayacak play-off müsabakalarına, Başkent Yıldızları, Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor Kulübü takımları katılacak.

Play-off'ların ilk maçında 16 Mart Cumartesi günü Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü-Başkent Yıldızları saat 14.00'da karşı karşıya gelecek. Play-off'lar 7 Nisan Pazar günü İzmir'de oynanacak İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulubü-Başkent Yıldızları mücadelesiyle tamamlanacak.

Sezonu değerlendiren TBHF Başkanı Orhan Duman, "Süper Lig süresince seyir keyfi yüksek ve kıran kırana geçen müsabakalar izledik. Buz Hokeyinde takımlarımızın seviyeleri her geçen gün artıyor ve buna bağlı olarak da liglerimizin kalitesi yükseliyor. Erzurum, Kocaeli ve İzmir illerimizde oynanacak olan ve 2012-2013 TBHF Süper Lig şampiyonunun belirleneceği müsabakaların da çekişmeli ve heyecanlı maçlar olacağına inanıyorum" dedi. Duman, mücadele eden tüm takımlara başarı diledi. 

Editör

Son Güncelleme: 14.03.2013 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.