BUZ FIRTINALARI NEFES KESTİ!

Erzurum Sürat Pateni İl Birinciliği yarışmaları nefes kesti.

admin
admin
24 Nisan 2016 Pazar 13:52
BUZ FIRTINALARI NEFES KESTİ!
Erzurum Sürat Pateni İl Birinciliği yarışmaları nefes kesti. Birbirinden hızlı 50'ye yakın minik ve yıldız short trackçıların yarıştığı yarışmada sporcular birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı.
Türkiye Buz Pateni Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen il yarışmalarında sporcular kadar veliler de tribünlerde heyecanlandı, yarışmaları ayakta izlediler. Palandöken 2 binlik Buz Paten Salonu'ndaki yarışmada ilk 3'e giren sporculara madalya, bayrak yarışında da ilk 3'e giren sporculara kupaları verildi.
Yarışlarda birincilik kupasını Palandöken Belediye Başkan Vekili Zafer Bülent Engin, ikinciye Palandöken İlçe Spor Müdürü Köksal Kaçmaz, üçüncüye de Buz Pateni Federasyonu İl Temsilcisi Vedat Refayeli verdiler. Zeynep Erkılıç'ın talebelerine, bu yarışmadan sonra 15 günlük istirahat verildi. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBuzBuz Fırtınası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.