BÜYÜKŞEHİR’İN PANTERİ

Son haftalarda genç kaleci İlker Günay’dan kaleyi devralan Lokman Atakol, Sancaktepe galibiyetinde büyük rol oynadı. Yediği ilk golden sonra toparlanan tecrübeli kaleci, kalesinde panter kesildi ve rakip takımın gol ayaklarının önüne set çekti.

14 Kasım 2012 Çarşamba 09:55
 BÜYÜKŞEHİR’İN PANTERİ
Nurullah PALA haberi...


Büyükşehir’in tecrübeli kalecisi Lokman Atakol,  Beylerbeyi maçından sonra bir başka İstanbul takımı olan Sancaktepe maçında da yaptığı kritik kurtarışlarla kalesinde devleşti. Maçta ilk golden sonra toparlanan ve kalesinde adeta panter kesilen kaleci Lokman Atakol, takımının on kişi olmasına rağmen sahadan 2-1 galip ayrılmasında büyük rol oynadı. Bu hafta  Sancaktepe maçında takımının en büyük kozlarından biri olan kaleci Lokman Atakol, hafta sonu oynanacak olan zorlu Keçiörengücü maçında da Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün en büyük kozlarından biri olacak. Tecrübeli  eldiven, “Keçiörengücüspor forvetine de kalem şimdiden gole kapalı”dedi.
KEÇİÖREN FORVETİNE ‘DUR’ DİYECEK
Büyükşehir’in tecrübeli  file bekçisi Lokman Atakol, Sancaktepe maçındaki başarılı kurtarışları ile  taraftardan alkış aldı. Mavi-beyazlı taraftarlar, tecrübeli file bekçisi Lokman Atakol’a “Kazım Karabekir Panteri” lakabını taktı. Başarılı file bekçisi Sancaktepe  Belediyespor maçında savunmadaki arkadaşlarına da yaptığı muhteşem kurtarışları ile  güven verdi. Kaleci Lokman “Bana destek olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şu an hocam kalede bana şans tanıyor. Bende bu şansı en iyi şekilde kullandığıma inanıyorum. İnşallah, Keçörengücü maçında da hem ben hem de takım arkadaşlarım başarılı bir futbolla iyi bir sonuç alıp Erzurum’a döneriz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 14.11.2012 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.