BÜYÜKŞEHİR'DEN REFAHİYE PROVASI

Spor Toto 3’üncü lig 2’inci grupta mücadele edecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi taraftarlarının önünde ilk maçına çıktı.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 11:31
BÜYÜKŞEHİR'DEN REFAHİYE PROVASI
Ilıca Orhan Tavlı Stadyumu’nda Erzincan Refahiyespor ile hazırlık müsabakası oynayan Mavi-beyazlılar, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak lig öncesi taraftarlarına umut verdi. 

Geçtiğimiz hafta Refahiye’de oynan hazırlık maçında tek golle mağlup olan Erzurum ekibi, iç sahada oynadığı karşılaşmada maçın ilk dakikasının içinde yediği golle kısa süreli bir şok yaşadı. Rakip takım oyunları maçın başlama düdüğünün hemen ardından, santradan kaptıkları topu güzel bir atak yaparak gole çevirdi ve 1-0 öne geçti. Serhan’ın attığı golle ikinci kez santra yapan mavi beyazlılar kontrollü ve hücuma yönelik bir oyun düzeni kurarak 10’uncu dakikada skoru dengeledi. Fatih Arat’ın mükemmel ortasına aynı şıklıkta karşılık veren takımın yeni oyuncusu Hakan, topu ağalarla buluşturdu. Golün ardından ataklarını kesmeyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, genç yıldız Güner’in 26’ıncı dakikada attığı golle müsabakada 2-1 öne geçen taraf oldu.

Maçın ilk yarısına nazaran ikinci yarı biraz daha içe kapanık oynayan Mavi-beyazlı ekip skoru koruyarak taraftarın önünde oynadığı ilk karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve Refahiyespor arasında oynanan karşılaşmayı Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Asbaşkan Ahmet Karadayı, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar izledi.

İNCEDAL: YENİ BİR TAKIMIZ

Maç sonunda takımın değerlendirmesini yapan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, yeni bir takım olduklarını belirterek, “Özellikle ilk devre mükemmel bir futbol oynadık. Hem ataklarda hem de gollerde çok iyiydik. Yeni bir takımız. İlk defa kendi taraftarımız önünde maç yapıyoruz, bununda heyecanı vardı. Sahada tabi topa daha çok sahip olan, kazanmayı isteyen, güzel ve şık goller bulan bir takım vardı. Bunlar bir ölçü değil ama sporcularımız son hallerini görmek adına iyi oluyor. Skorla ilgilenmiyoruz. Yeni bir takım olmamıza rağmen memnunum. Her geçen hafta daha iyi olacak.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 26.08.2013 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.