BÜYÜKŞEHİR'DE ŞOK GELİŞME

Erzurum Büyükşehir Belediyesporda sıcak saatler yaşanıyor. Dün akşam toplanan yönetim, yeni sezonla ilgili planlar yaptı. Mavi-beyazlı yönetim, teknik direktör Taşkın Güngör ile yolları ayırdı. Bazı yöneticiler de görevi bıraktı.

20 Mayıs 2013 Pazartesi 21:11
BÜYÜKŞEHİR'DE ŞOK GELİŞME
Nurullah PALA

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, 64 puan toplamasına rağmen gol averajı ile 5.lik sırasını Gümüşhane’ye kaptıran ve play offa gidemeyerek büyük bir şok yaşayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yönetim ilk olarak Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yolları ayırdı. Yönetim, sezona başlayan ve sezonu tamamlayan Teknik Patron Taşkın Güngör’le yeni sezonda devam etmeme kararı aldı.  Yönetim dün akşam kulüp binasında toplanarak yeni sezonun planlamasını yaptı. Kulüp Başkanı Saim Özakalın yönetiminde zirve yapan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yöneticilerin gelecekle ilgili düşünceleri alındı. Kulüp Başkanı Saim Özakalın ve 2.Başkan Ahmet Metin Karadayı’nın da hazır bulunduğu toplantıda yönetimin göreve devam etme kararı aldıkları öğrenildi. Kulüp Başkanı Saim Özakalın, averajla play offa giden ve ardından 2. Lige yükselen komşu ilin takımı Gümüşhanespor’u da kutladıklarını belirterek, “Biz gitseydik, inanıyorum ki, 2. Lige biz çıkacaktık. Ancak olmadı. Nasip değilmiş, yapabileceğimizin fazlasını yaptık. Diğer gruplarda bizimle aynı puana sahip takımlar şampiyon olarak üst lige çıktı. Artık geriye bakmadan geleceğin hesaplarını yapmamız gerekir” dedi.

Yeni sezonda Güngör olmayacak
Dün akşam yapılan zirvede Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün durumu da masaya yatırıldı. Takımla bir sezon daha sözleşmesi bulunan teknik adamla yeni sezonda yola devam edilmeyeceğinin yönetim kurulu toplantısında ağırlık kazandığı belirtildi. Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yollarını ayıran yönetim, yeni arayışlara giriyor. 
 Yöneticiler, “Taşkın hoca ile sezona başladık ve sezonu onunla bitirdik. Sözleşmesi devam etmesine rağmen kendisi ile medeni bir şekilde yollarımızı ayıracağız. Kendisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra dostlukların devam etmesi arzusu ile yollarımızı ayıracağız. Ancak Taşkın hoca gibi tecrübeli ve bize her zaman yardımcı olan hocamızla dostça görüşmelerimizi sürdüreceğiz” dedi. 

Yönetimde revizyon yapıldı
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yönetim toplantısında yönetiminde de revizyon kararı çıktı. Sezon başında yönetime giren, ancak yoğun işleri sebebiyle 4-5 yöneticinin kulübe zaman harcamamaları nedeniyle, listeden çıkarıldığı  ve yerlerine kulübe daha fazla zaman ayırabilecek isimleri listeye dahil edildiği belirtildi. Futbol Şube Sorumlusu Abdurrezak Cellat, Ufuk Deveci, M. Emin Öz, Taner Ardahanlı, Gürkan Dölekli ve Yavuz Akpınar  gibi isimlerin yönetimden affını istediği öğrenilirken, yerlerine Burhan Doğan, Mehmet Özyapar, Erdinç Timur ve Mahmut Yılmaz gibi isimlerin getirildiği ifade edildi.

Editör

Son Güncelleme: 20.05.2013 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.